Utilizeaza corect tigara electronica

BUCURESTI - 12 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Inainte de a utiliza tigara electronica trebuie sa citesti cu atentie manualul de utilizare. Apoi, este indicat sa scoti cartusul gol cu care vine atomizorul cu care vine tigara electronica.

tigari electronice

tigari electronice

Tigara electronica este un instrument de vaporizare microelectronic, care foloseste un sistem de atomizare avansat. Prin aceasta tehnologie, tigara electronica produce vapori cu gust de tigari normale prin atomizarea lichidului din tigara electronica.


Tigara electronica nu genereaza scrum, nu se aprinde sau arde, si nu contine toxine si monoxid de carbon care se regasesc in tigarile traditionale. "Fumul" este generat de vaporizarea lichidului din tigara electronica si nu este daunator pentru cei din jur. Tigara electronica poate fi folosita in spatiile publice unde in mod normal fumatul este interzis.

Cum sa utilizezi corest tigara electronica

Infileteaza apoi bateria la atomizor. Pune apoi un cartus nou la capatul atomizorului. Este indicat sa le folosesti pe cele pe care le gasesti in kitul cu care vine tigara electronica. Aceste cartuse sunt preincarcate.

Pentru a beneficia de aburi densi, trebuie sa incarci des cartusul tigarii electronice. Este recomandat sa incarci cartusul dupa fiecare 10 "pufuri". Atunci cand bateria este descarcata, ledul de la capatul tigarii electronice isi schimba culoarea si va licari de 3 ori consecutiv. In acel moment este recomandat sa o incarci complet.

Citeste mai mult AICI

Despre Tigari electronice

Tigara electronica, consumabile si accesorii tigari electronice TE20
Magazin online de tigari electronice, consumabile pentru tigara electronica DSE 901, DSE 510 si tigara electronica eGo, oferim accesorii pentru tigari electronice cu livrare rapida in toata tara la cele mai mici preturi.