CEU Business School recruteaza pentru programul de Weekend MBA in Romania

BUCURESTI - 25 septembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Scoala de Afaceri a Universitatii Central Europene (CEU Business School) va sustine miercuri, 27 septembrie 2006, o prezentare a programului sau de Weekend MBA din Romania, a doua generatie de participanti incepand in ianuarie 2007. Prezentarea va avea loc incepand cu orele 18:00 la sediul Fundatiei pentru o Societate Deschisa de pe strada Caderea Bastiliei 33 si va fi sustinuta de Andreas Antonopoulos, directorul programelor de masterat ale CEU Business School.

CEU Business School recruteaza pentru programul de Weekend MBA in Romania

Programul de Weekend MBA se adreseaza profesionistilor din Europa Centrala si de Est ce doresc sa urmeze un program de MBA si in acelasi timp sa ramana conectati la mediul de afaceri pentru a putea pune imediat in aplicare cunostintele acumulate. Programul de Weekend MBA se adreseaza in principal celor ce activeaza deja in sectorul de afaceri si doresc sa inteleaga mai bine acest sector prin obtinerea abilitatilor relevante de management. Programul a fost conceput in asa fel incat sa acomodeze nevoile celor ce doresc sa isi accelereze cariera corporatista sau succesul antreprenorial fara a-si intrerupe in vreun fel cariera. Programul de Weekend MBA este un program american de 60 de credite si dureaza doi ani si jumatate, cate trei trimestre in fiecare an, cate cinci weekend-uri pe trimestru. Cursurile de baza includ:

» International Strategic Management
» Accounting
» Corporate Finance
» Quantitative Methods
» Introduction to IT Management
» Business Economics I: Micro
» Business Economics II: Macro
» Operations Management
» Marketing
» International Legal Environment
» Business Ethics
» Organizational Behavior & HR Management
» Critical Thinking and Leadership Competencies

Programul de Weekend MBA ofera posibilitatea obtinerii a cinci specializari, acestea fiind Finance, Marketing, Information Technology Management, Real Estate Management si General Management. Specializarile pot fi obtinute in functie de cursurile elective pe care fiecare participant alege sa le urmeze pe parcursul programului. Participantii au posibilitatea de a alege din peste 70 de cursuri elective ce acopera cele cinci specializari oferite in cadrul programului.

Corpul profesoral al CEU Business School este axat pe excelenta academica in efortul de a pregati participantii pentru a putea face fata cerintelor complexe ale economiilor in tranzitie, in acelasi timp axandu-se si pe teoriile managementului global. Corpul profesoral este alcatuit atat din academicieni cu experienta internationala, cat si din executivi cu o semnificativa experienta in sectorul economic. Diversitatea culturala si dimensiunea internationala a profesorilor permit crearea unui climat academic cu adevarat global.

Despre Tigros Net

CEU Business School a fost fondata in anul 1988 de catre un grup de vizionari, printre care se numara filantropul George Soros si antreprenorul Sándor Demján, fiind prima institutie educationala ce oferea programe de MBA de tip american in Europa Centrala si de Est. Inca de la inceputul activitatii, CEU Business School a dezvoltat standarde educationale aliniate modelelor occidentale, in acelasi timp pastrand permanent o savoare locala in paralel cu dezvoltarea economica a acestei regiuni. Cunoscuta initial sub numele de IMC (International Management Center), in anul 2002, Scoala de Afaceri a devenit parte integranta a Universitatii Central Europene (CEU - Central European University).

Pentru mai multe informatii si pentru confirmarea participarii la eveniment:
Daniel Secareanu
CEU Business School
+40 723 513518

secareanud@ceubusiness.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigros-net/ceu-business-school-recruteaza-pentru-programul-de-weekend-mba-in-romania