Un an de prezenţă TOASTMASTERS în România

Timisoara - 26 octombrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Cu ocazia împlinirii unui an de la înfiinţare, clubul Timişoara Toastmasters vă invită la o întâlnire deschisă în cadrul căreia va avea loc o şedinţă demonstrativă de oratorie. Evenimentul se va desfăşura în amfiteatrul 150 din cadrul Facultăţii de Mecanică, B-dul Mihai Viteazul nr. 1, Timişoara, marţi, 3 noiembrie 2009, ora 19:00.

Un an de prezenţă TOASTMASTERS în România

Clubul Timişoara Toastmasters este primul club de acest de acest gen din România. A fost fondat la finele anului 2008, face parte din Toastmasters International şi este o organizaţie non-profit orientată pe dezvoltarea personală, în principal pe comunicare, oratorie, iniţiativă şi leadership.

Misiunea clubului Timişoara Toastmasters este de a oferi un mediu de învăţare pozitiv şi de ajutor reciproc, în care fiecare membru are posibilitatea de a-şi exersa şi dezvolta abilităţile de orator şi lider, conducând la îmbunătăţirea încrederii în sine şi, în final, la dezvoltarea personală.

Un club Toastmasters este un atelier de lucru de tipul “învaţă cum se face”, în care oamenii îşi perfecţionează abilităţile într-o atmosferă confortabilă şi prietenoasă. În general un club are între 20 şi 40 de membri, care se întâlnesc săptămânal pentru a învăţa şi a practica tehnici de prezentare. În medie, o sesiune durează aproximativ o oră. Calitatea de membru este accesibilă tuturor indiferent de naţionalitate, sex sau culoare politică.

„În numele colegilor din cadrul clubului Timişoara Toastmasters, am plăcerea să vă invit la acest eveniment special care vă va oferi o nouă viziune asupra comunicării, spiritului de iniţiativă şi a comunităţilor de oameni interesaţi de dezvoltarea personală şi succesul lor.

Vă aşteptăm cu drag şi vă promitem că va fi o seară utilă şi memorabilă în acelaşi timp.” - Silviu Trebuian, Preşedinte Timişoara Toastmasters.

Despre Timisoara Toastmasters

Despre Toastmasters International: Fondat în 1924, la YMCA din Santa Ana, California, Toastmasters International (www.toastmasters.org) a crescut pentru a deveni cea mai importantă organizaţie din lume care te învaţă cum să vorbeşti în public şi cum să-ţi dezvolţi abilităţile de lider.

Începând cu primul club, care a fost înfiinţat de Ralph C. Smedley, mai mult de 4 milioane de bărbaţi şi femei, s-au bucurat de beneficiile Toastmasters. Organizaţia non-profit are acum aproximativ 230.000 de membri în peste 11.500 de cluburi din 92 de ţări.
____________________________________
Calin Iepure, Vice President Public Relations
Timisoara Toastmasters Club
contact@toastmasters.ro