"Croaziera pe scena oratoriei" - Maraton de Discursuri organizat de Timisoara Toastmasters

Locul desfasurarii: Porto Arte

Organizator: Timisoara Toastmasters

Intr-o singura seara vom acosta in porturi cu discursuri inspirationale, umoristice, persuasive si informative, pregatite de membri Timisoara Toastmasters .

Clubul de public speaking si leadership Timisoara Toastmasters te invita sa iei parte la Maratonul de Discursuri. Acesta se adreseaza tuturor celor care vor sa vada cum se descurca profesionistii intr-ale vorbitului in public.. Fie ca esti pasionat de vorbitul in public sau doar curios sa vezi vorbitori experimentati, te invitam sa te lasi distrat, informat, convins si inspirat intr-o ambianta calduroasa si prietenoasa – indiferent de varsta sau de ocupatie.

Ne vedem miercuri, in 23 octombrie 2013 de la ora 19.00 la Maratonul de Discursuri: "Croaziera pe scena oratoriei".

Locatie: Porto Arte (Pod Maria, langa Catedrala)

Intrarea este libera!

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1415880948629434/

Despre Timisoara Toastmasters: infiintat in 2008 si afiliat la Toastmasters International, clubul Timisoara Toastmasters este un atelier de lucru de tipul „invata cum se face”, in care oamenii isi perfectioneaza abilitatile de vorbit in public si leadership intr-o atmosfera confortabila si prietenoasa. Intalnirile clubului au loc saptamanal, in zilele de miercuri, de la orele 20:00, la Iosefin Residence Apart Hotel, Piata Alexandru Mocioni, Timisoara.

Despre Toastmasters International: Fondat in 1924, la YMCA din Santa Ana, California, Toastmasters International (www.toastmasters.org) a crescut pentru a deveni cea mai importanta organizatie din lume care te invata cum sa vorbesti in public si cum sa-ti dezvolti abilitatile de lider. Incepand cu primul club, care a fost infiintat de Ralph C. Smedley, mai mult de 5 milioane de barbati si femei s-au bucurat de beneficiile Toastmasters. Organizatia non-profit are acum aproximativ 290.000 de membri, in peste 14.000 de cluburi din 122 tari.

Evenimentul este organizat de Timisoara Toastmasters in parteneriat cu Agentia de Print, Porto Arte, Salsa With Attitude si Just Dance Timisoara.

Confirmare pana la data: 23 October 2013

Participare: Intrare libera