DON QUIJOTE - Made în România

Timisoara - 6 mai 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Marti, 13 MAI 2008, orele 20:00 la Teatrul National din Timisoara, in organizarea Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane a Timisoarei si a Fundatiei FILANTROPIA va fi prezentat spectacolul 'DON QUIJOTE - Made in Romania' in regia maestrului DAN PURIC.

DON QUIJOTE - Made în România

'Un Don Quijote plecat din carte, care trece pe langa noi, ca singura sansa de mantuire a sufletului, intr-o civilizatie agonica.'
Celebrul personaj al romanului lui Cervantes vine sa se mai lupte o data cu morile de vant intr-un spectacol marca Dan Puric. Un Don Quijote plecat din carte, care trece pe langa noi, ca singura sansa de mantuire a sufletului, intr-o civilizatie agonica.
De la step la arte martiale, la dansuri populare romanesti, Don Quijote va traversa cu lejeritate barierele de cultura si mentalitate, intrand in sufletele oamenilor de pretutindeni.
'Sunt convins ca, daca-l voi juca in Japonia, va fi intitulat Aventurile unui samurai nefericit. Astfel vom reda lumii taina omului si indemnul de a fi mai mult decat ceea ce este'. Dan Puric

Despre TINERIMEA ROMANA Centrul National de Arta

Biletele se pot procura de la Casa de bilete a Teatrului National din Timisoara, Catedrala Mitropolitana, Centrul Eparhial al Mitropoliei Banatului si de la Magazinul Diecezana din Piata Unirii.
Teatrul National TIMISOARA
Tel: 0256 / 201.117
Orar: marţi — duminică, 10:00—13:00, 17:00—19:00