'NOI'... o creatie realizata sub bagheta lui Dan Puric

BUCURESTI - 30 martie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Duminica, 11 Aprilie 2010, de la orele 19:30 nu ratati spectacolul NOI care este cea mai îndrăzneaţă manifestare a unei generaţii de tineri artişti de până acum. Într-un spectacol de aproape două ore, 23 de oameni sunt în acelaşi timp actori, regizori, scenografi şi coregrafi. O adevărată demonstraţie de curaj şi originalitate, o Commedia dell' Arte a zilelor noastre, un comentariu fermecător asupra contemporaneităţii.

'NOI'... o creatie realizata sub bagheta lui Dan Puric

Un spectacol în care toate nebuniile vremurilor noastre - de la talk-show-urile isterice la problemele de alimentaţie - sunt ironizate senin, cu candoare. Protagoniştii spectacolului NOI promit să aducă în faţa spectatorilor propria lor variantă de lume, ceva mai puţin zbuciumată, ceva mai puţin speriată de greutăţile zilei, o lume mai colorată, în care oamenii ştiu să râdă fără batjocură şi să fie trişti fără dulcegării.

Spectacolul este o creatie colectiva realizata sub bagheta lui Dan Puric. Limbajul teatral folosit este unic prin faptul ca aduna pe scena mai multe genuri spectaculare: dans, teatru de cuvant, teatru non-verbal (relatie), pantomima comportamentala si imitativa, dans popular, step etc. spectacolul nu se bazeaza pe forma si nu este o simfonie de virtuozitati, desi performanta nu lipseste, ci mizeaza pe continut, pe idee, pe efectul emotional asupra spectatorului. succesul acestei 'metode' a fost probat in numeroasele reprezentatii in tara si in strainatate. Avantajul si 'raritatea' acestor montari sta mai ales in faptul ca din toate elementele care compun spectacolul, factorul uman este de departe cel mai prezent, cel mai reliefat si exploatat estetic.

Despre TINERIMEA ROMANA Centrul National de Arta

Biletele au preturi cuprinse intre 15 si 30 lei si s-au pus in vanzare la casa de bilete a salii Rapsodia.
Relatii si rezervari de bilete la tel. 021/315.89.80 si/sau 0734.540.593, zilnic intre orele 11- 18.