O noua traditie de Craciun: fiecare familie cu propriul calendar

Cluj-Napoca - 8 decembrie 2011

Comunicat tip General in Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, HoReCa

Un calendare cu poze de familie era un obicei foarte raspandit in strainatate. De cativa ani acest obicei este foarte apreciat si la noi. Cei mai importanti oameni din viata se grupeaza intr-un calendar cu totul special, care poate avea format de perete sau de birou.

Celebreaza sfarsitul de an cu un Calendar Foto de familie.

Celebreaza sfarsitul de an cu un Calendar Foto de familie.

 Se pare ca am fost cuminte si Mos Nicolae a venit.......calendarele au ajuns ( toate 4 ) .Multumim pentru promptitudine ! Sa aveti sarbatori fericite alaturi de cei dragi !  

Serban A.

Pe www.tiparo.ro gasiti zeci de modele de calendare (clasice, moderne, vintage sau pentru copii) pe care le puteti personaliza on-line cu fotografiile de familie cele mai reusite. Veti obtine un calendar unicat, creat chiar de dvs.

Pasii pentru personalizarea unui calendar foto sunt:

 1. Se alege modelul preferat de calendar, iar apoi se da click pe butonul PERSONALIZEAZA cu pozele tale.

 2. Se incarca pe site fotografiile dvs. Apoi fiecare fotografie se pozitioneaza in luna dorita printr-un singur click. Dupa ce v-ati hotarat ce fotografii doriti in calendar, procesul de personalizare dureaza mai putin decat 5 minute.

3.  Se previzualizeaza calendarul completat cu fotografii si se da comanda pe site. Se alege modalitatea de plata: ramburs, cu cardul sau prin transfer bancar.

4. Livrarea se face la adresa indicata de dvs., iar transportul este gratuit!

Costul unui calendar personalizat cu fotografii variaza intre 35 lei si 54 lei, in functie de dimensiunea aleasa si de tipul de hartie pe care se tipareaste.

Celebreaza sfarsitul de an cu un Calendar de familie. Vei face o surpriza si o bucurie celor dragi, care va dura tot anul.

 

Despre Tiparo Foto

www.tiparo.ro este un magazin on-line creativ , unde dvs puteti personaliza cu fotografii calendare, agende, felicitari, stickere pentru laptop, caiete scolare sau puteti tipari fotografii pe panza sau hartie foto.