TipoMedia - etalonul in carti de vizita

BUCURESTI - 12 iunie 2019

Comunicat tip General in Afaceri

Intr-o lume digitalizata, ar putea parea surprinzator cat de multe persoane inca folosesc carti de vizita. Sunt instrumente pe care tehnologia se pare ca nu a gasit cum sa le inlocuiasca, asa ca va mai fi nevoie de ele multa vreme de acum inainte

De ce ai nevoie de carti de vizita bine facute

 

Intr-o lume digitalizata, ar putea parea surprinzator cat de multe persoane inca folosesc carti de vizita. Sunt instrumente pe care tehnologia se pare ca nu a gasit cum sa le inlocuiasca, asa ca va mai fi nevoie de ele multa vreme de acum inainte.

 

Dintr-un teanc mare de carti de vizita stranse in urma unui eveniment, a ta ar trebui sa fie cea care se individualizeaza cel mai rapid. Pentru asta este nevoie sa fie facuta extrem de bine. De succesul ei poate depinde urmatorul pas in cariera ta.

 

Dar ce inseamna o carte de vizita bine facuta? Este acea carte de vizita care nu spune intreaga ta istorie, dar arata suficient cat sa il convinga pe cel care o tina in mana sa te contacteze. Prin telefon sau prin email, ori sa iti viziteze site-ul/ blogul personal.

 

Iata, asadar, de ce ai mai mult ca oricand nevoie de o carte de vizita perfecta:

 

Te ajuta sa spui cine esti

In cateva cuvinte simple poti rezuma cine esti din punct de vedere profesional, nivelul pe care l-ai atins in cariera ta. Cartea de vizita mai trebuie sa ofere si toate informatiile necesare pentru a putea fi gasit usor online si eventual un link catre site-ul tau pentru ca cei interesati de activitatea ta sa iti poata consulta portofoliul.

 

Ii ajuta pe angajatori/ viitorii parteneri sa isi aminteasca de tine

De cand au aparut cartile de vizita, munca specialistilor in resurse umane a devenit mult mai usoara. Un rezumat bine intocmit, tiparit pe o bucata de carton, este primul pas spre obtinerea unui interviu. Este ca o legitimatie sau ca un CV prescurtat, mult mai usor de folosit. Pentru ca pe o carte de vizita bine intocmita se afla doar acele informatii absolut necesare. Nimic in plus, nimic in minus.

 

Face o buna impresie

Prima impresie tinde sa conteze foarte mult chiar si intr-o afacere. A nu avea la tine o carte de vizita seamana cu o strangere de mana fara vlaga. Acest lucru poate sugera slabiciune, dar si incapacitatea de a te ocupa de toate detaliile. Ofera o carte de vizita de calitate si potentialii tai clienti sau parteneri vor ramane cu o impresie placuta vizavi de calitatile pe care le ai.

 

Iti subliniaza profesionalismul

Una e sa iti lasi numarul de telefon trecut pe un post it si alta este sa oferi elegant o carte de vizita cu datele tale. E o bila alba pe care o primesti din start. Cu o carte de vizita bine facuta, ai eliminat rapid mare parte din concurenta. Cardul acesta personal ii arata interlocutorului tau ca meriti atentia sa.

 

Iti ofera incredere

Cartile de vizita slujesc unei nevoi specifice: te ajuta sa spui pe scurt cine esti unui potential contact. Dar in acelasi timp te ajuta pe tine sa iti constientizezi nivelul si, eventual, sa iti doresti mai mult si sa actionezi in acest sens.

 

Realizarea unui set de carti de vizita cu care sa creezi o impresie foarte buna de la inceput este o treaba pentru profesionisti. LuxuryCards.ro detine un portofoliu bogat in domeniu si iti poate oferi carti de vizita cu un design elegant, modern, realizate din materiale de cea mai buna calitate, cu finisaje premium.