Noua sectie pentru productie de carte

Locul desfasurarii: http://www.tipografiareal.ro

Organizator: Tipografia REAL

Tipografia REAL tipareste si carte !

 

Suntem foarte bucurosi sa anuntam deschiderea unei noi sectii de productie specializata in tiparul de carte !

 

Am achizitionat echipamentele necesare, am angajat oameni competenti, si am organizat noua sectie de productie facand totul “CA LA CARTE”.

 

Rezultatele au aparut imediat, pentru ca unele dintre cele mai mari edituri din Romania ne-au apreciat profesionalismul si ne-au dat primele comenzi.

 

In ultimii ani Tipografia REAL a progresat foarte mult, pentru ca am investit, am angajat si ne-am diversificat gama de produse. Ne place ceea ce facem si o facem cu daruire.

 

Continuand tradiţia Tipografiei REAL, oferim clientilor nostri cea mai larga gama de produse şi servicii tipografice: tipar publicitar, formulare financiar-contabile personalizate, formulare bancare si de curierat, tipizate uzuale si hartie de imprimanta, mailing, billing, role pentru casele de marcat, carti, cutii, etichete, stampile si altele.

 

Ne onoreaza faptul ca suntem preferati de un numar tot mai mare de clienti.

 

Va invitam sa experimentati Excelenta in tiparla Tipografia REAL!

 

Despre TIPOGRAFIA REAL

Tipografia REAL, activa de 20 ani pe piata romaneasca, este specializata in tipar publicitar, tipar de carte, formulare personalizate, tipizate financiar-contabile, role pentru case de marcat, mailing, billing si multe altele. An dupa an Tipografia REAL s-a situat in primele locuri din topurile de profil. La baza performantelor Tipografiei REAL se afla o echipa dinamica si profesionista, capabila sa realizeze cu succes orice comandă de produse tiparite.

Confirmare pana la data: 20 august 2013

Participare: Intrare libera

Taguri: tipar de carte