4 motociclete Harley Davidson își caută proprietar

BUCURESTI - 9 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Cea mai recentă campanie inițiată de Vlad Cazino, în cadrul căreia sunt pregătite printre premii, în premieră absolută, motociclete Harley Davidson personalizate de ambasadorii de brand ai cazinoului online, a trecut deja de jumătate.

vlad cazino

În luna octombrie au fost acordate săptămânal câte 150 de premii, iar pe 29 octombrie la ora 16:58 a fost desemnat și câștigătorul primului mare premiu, o super motocicletă customizată marca Harley Davidson. La tragerea la sorți au participat 723.987 tichete generate de clienții Vlad Cazino, deci tot atâtea șanse la premii.

Încă se mai poate participa la campania Vlad Cazino, care continuă până pe data de 25 noiembrie 2021, cu alte 150 de premii pe săptămână, o motocicletă Harley Davidson într-un moment surpriză plus 3 motociclete Harley Davidson la finalul campaniei. În acel moment, la Marea Extragere, primesc șanse toți participanții din toate săptămânile de promoție (toate tichetele sunt reactivate).

Pe lângă marile premii, demne de atenție sunt și premiile săptămânale ale campaniei Harley Davidson derulate de Vlad Cazino: 3.000 RON locul 1, 1.000 RON locurile de la 2 la 5, 300 RON locurile de la 6 la 50, câte 200 de rotiri la 20 Super Hot pentru locurile 51 până la 100, Vouchere Bingo de 20 RON pentru locurile 101 până la 150.

Campania promoțională Vlad Cazino cu motociclete customizate Harley Davidson este deschisă atât clienților existenți, cât și celor care acum descoperă platforma de joc vladcazino.ro. Clienții dornici de participare trebuie să opteze pentru înscriere în secțiunea dedicată din contul de client, apoi să ruleze cel puțin 30 RON la sloturi, Live Cazino sau Bingo. Se pot acumula oricât de multe tichete, deci de fiecare dată când se îndeplinește această condiție de rulaj de 30 RON se acordă câte un tichet pentru extragerea săptămânii aferente.

Șanse la premii sunt aduse de rulajele la toate jocurile de sloturi, jocurile de bingo și mesele din Cazinoul live. La încheierea campaniei, toate tichetele din toate săptămânile de promoție sunt reactivate pentru Marea Extragere, deci cu oportunitatea de a câștiga una dintre cele 3 motociclete Harley Davidson.

Într-un context în care cele mai multe campanii de tip concurs în România propun premii destul de convenționale, Vlad Cazino surprinde oferind premii ieșite din comun - super motociclete de la unul dintre cele mai apreciate branduri din lume, Harley Davidson.

Nu este primul demers de acest gen lansat de cazinoul online, care în ultima perioadă a mai derulat de exemplu campanii cu premii constând în pachete cu extra beneficii pentru festivalul UNTOLD 2021, lingouri de aur, gadgeturi de top pentru acasă și diverse.

Încă de la lansarea din anul 2018, Vlad Cazino a mizat pe elementul inedit, fiind prima platformă de cazino online românească, dedicată exclusiv unor astfel de jocuri. Promisiunea Vlad Cazino a fost aceea de a oferi mai mult decât o mare varietate de jocuri de cazino și bingo la cel mai înalt nivel.

Astfel, Vlad Cazino s-a implicat continuu pentru a sprijini divertismentul de calitate pentru fani în zona stand-up comedy, prin parteneriate precum cele cu actorii de stand-up comedy Micutzu și Cătălin Bordea și în cea de distracție asociată muzicii de festival (parteneriat cu UNTOLD).

În acest mod, cu o politică de brand pentru divertisment 360 de grade, Vlad Cazino și-a dezvoltat angajamentul de a promova distracția echilibrată, online și offline. Vlad Cazino este un brand al Kindred Group, operator de top în domeniul jocurilor de noroc online la nivel global.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tipzor-gamming-advertising-srl-d/4-motociclete-harley-davidson-isi-cauta-proprietar