5 ani de Vlad Cazino: joci responsabil și îți dă mereu cu plus la super experiențe de distracție

BUCURESTI - 22 august 2023

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Îți place să te dai pe net în sloturi și alte jocuri de cazino online? Probabil ești deja în lista de prieteni a vampirului Vlăduț și te bucuri deja de toate facilitățile din parcul său de distracții pentru adulți – cel mai șmecherific cazinou online din România, Vlad Cazino.

foto joc responsabil vlad cazino

foto joc responsabil vlad cazino

De 5 ani, vladcazino.ro este mândru și falnic (și crește într-un an cât alții în zece, că de n-ar fi, nu s-ar povesti) pe piața locală de divertisment în categoria jocurilor de noroc la distanță. Mai pe românește, cel mai fain loc pentru păcănele, ruletă și alte jocuri cu dealeri reali. Sau, cum s-ar spune în orice castel de groază: șmecherie pe vampirie.

Oricum ai calcula, îți dă cu responsabilitate!

În calitate de utilizator, dacă te temi să nu te ia valul la jocurile de noroc, cu sfaturile Vlad Cazino poți răsufla ușurat. Nu o să-ți dea cu virgulă (poate doar suma de câștig, dacă ai parte de moment norocos), ci o să-ți dea cu responsabilitate cu vârf, oricum ai calcula, oricum ai privi lucrurile. Este pe bune, îți promite Vlad Cazino la ceas aniversar!

Pe scurt, cazinoul acela cool pe care îl știi ingenios (mereu partener la super festivaluri de muzică și inițiative de stand-up comedy, gata să creeze conținut relevant) și generos (mereu cu super premii inedite precum motociclete legendare, mașini sport, excursii all-inclusive sau pachete VIP de festival) este promotorul nr. 1 al jocului responsabil.

Alături de Florin Piersic Jr. și Cătălin Bordea

De mânuță cu vedetele Florin Piersic Jr. și Cătălin Bordea, vampirul prietenos Vlăduț dă sfoară în țară că este neapărat nevoie să respecți principiile de joc responsabil.

Bine-bine, dar care-i treaba cu acest joc responsabil și de ce este așa de important? Clipul care poate fi urmărit și pe YouTube ilustrează perfect abordarea corectă: personajul pasionat de jocuri de cazino este invitat să ia o pauză după un timp petrecut pe platformă. Urmează-i exemplul și ascultă-l pe Vlăduț, maestru în combinații de divertisment, pentru distracție epică!

"Dacă-ți dă cu minus, impune-ți limite. Joacă responsabil!" - se menționează într-un vizual al campaniei aniversare 5 Ani de Vlad Cazino, în care jocul responsabil este în centrul atenției.

Tu o parte, Vlad Cazino altă parte

Cum pui în scenă acest joc echilibrat? Tu ești cel care are puterea să își protejeze experiențele plăcute la cazino online, însă Vlad Cazino te ajută cu instrumente dedicate. Îți poți testa profilul de jucător, poți seta limite, te poți opri la momentul oportun. Totul va fi mai plăcut, doar îl crezi pe Vlăduț, nu-i așa?!

În linie cu politica internațională implementată de Kindred Group, un operator de jocuri de noroc cu experiență internațională de peste 26 de ani din care face parte Vlad Cazino, există mecanisme prin care echipa cazinoului online continuă misiunea pentru jocul responsabil.

Prin instrumente automate și prin acțiuni directe oricând este nevoie, în sistem 1 la 1, Kindred Group și implicit Vlad Cazino susține echilibrul prin proiectul "Journey Toward Zero".

Acesta este practic un angajament global în favoarea jocului responsabil, pentru a ajunge la zero încasări de la jucători cu risc. Este analizat comportamentul de joc și se intervine atunci când se observă devieri nefirești - timp prea mult petrecut online sau sume prea mari implicate în joc. În final, distracția trebuie protejată cu adevărat! Cu jocul responsabil, îți dă mereu cu plus: plus în materie de experiențe plăcute, neapărat fără regrete!

Vlad Cazino face parte din Unibet (Germany) Limited, companie care deține Licența Clasa I nr. L1160657W000330 ONJN (1.09.2016 - 31.08.2026). Platforma www.vladcazino.ro se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit 18 ani.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tipzor-gamming-advertising-srl-d/5-ani-de-vlad-cazino-joci-responsabil-si-iti-da-mereu-cu-plus-la-super-experiente-de-distractie