Bucură-te la maxim de Mondial, în stilul Unibet!

BUCURESTI - 21 noiembrie 2022

Comunicat tip General in Sport

32 de echipe naționale participă la prima Cupa Mondială de fotbal desfășurată iarna, într-o țară din Orientul Mijlociu, iar dacă ești pasionat de fotbal și pariuri sportive, nu rata surprizele pe care ți le-a pregătit Unibet în contextul CM 2022!

campionat mondial unibet

campionat mondial unibet

Un astfel de mega-eveniment organizat o dată la 4 ani nu poate fi asociat decât cu oferte pe măsură, exact așa cum a pregătit agenția de pariuri online pentru toți fanii fotbalului.

 

Cote excelente antepost, sute de opțiuni pre-meci și piețe de pariuri live deschise non stop sunt disponibile la Unibet alături de bonusuri exclusive și promoții pariuri Mondial: Bounce - participare gratuită și premii de 500.000 RON, Combo Booster - 50% extra la câștiguri, Uniboost - 10% extra la pariuri live sau Bet Builder (Creare Pariu) sunt doar câteva dintre atuurile Unibet.

 

Pentru cei care nu au descoperit încă universul Unibet, există o super veste: pe perioada marelui eveniment din Qatar, chiar și bonusurile de bun venit sunt speciale, și mai generoase decât în mod obișnuit!

 

Spectacolul de la CM 2022 este și mai plăcut de urmărit, când beneficiezi de toate oportunitățile care fac experiențele la pariuri online extrem de interesante!

 

Câștigă până la 500.000 RON cu Bounce Unibet !

 

 

Ediția Mondială Bounce de la Unibet are parte de un fond de premiere senzațional! Participi în mod gratuit, răspunzi la întrebări și poți câștiga pariuri gratuite, rotiri gratuite sau chiar până la 500.000 RON, în funcție de cât de multe răspunsuri corecte consecutive reușești să oferi. Merită să participi fără costuri, fără riscuri, acceptând provocarea Unibet.

 

Pariurile multiple îți aduc cu până la 50% în plus cu Combo Booster

 

Biletele multiple cu minim 4 selecții, cotă minimă 1.25 per selecție, îți aduc câștiguri cu 50% mai mari! Dincolo de cotele excelente de la Unibet, ai ocazia să acumulezi câștiguri și mai consistente. Procentul de Boost la câștiguri este raportat la numărul de selecții de pe bilet după cum urmează:

 

    3% pentru bilete câștigătoare cu 4 selecții6% pentru bilete câștigătoare cu 5 selecții9% pentru bilete câștigătoare cu 6 selecții13% pentru bilete câștigătoare cu 7 selecții18% pentru bilete câștigătoare cu 8 selecții23% pentru bilete câștigătoare cu 9 selecții29% pentru bilete câștigătoare cu 10 selecții35% pentru bilete câștigătoare cu 11 selecții50% pentru bilete câștigătoare cu 12 selecții

 

Uniboost - câștigă mai mult cu 10% la pariurile live!

 

 

Pariurile live pe turneul din Qatar îți aduc câștiguri suplimentare mai mari cu 10% pentru un număr de 10 bilete live diferite. Oferta este valabilă pentru orice pariuri pe fotbal sau tenis cu o cotă minimă de 1.50. Este de ajuns să selectezi creșterea de profit Uniboost pentru biletul tău de pariuri live și poți câștiga până la 2.000 RON în plus. Miza maximă eligibilă pentru această ofertă este de 100 RON. În total, ai parte de 5 creșteri de profit live disponibile pe fotbal în fiecare săptămână și 5 pentru bilete live pe tenis.

 

Bet Builder - creează-ți propriile pariuri, în stilul tău unic!

 

Cu ocazia Mondialului din Qatar, funcția Creare Pariu de la Unibet îți propune și mai multe opțiuni. Poți să incluzi nu doar mai multe selecții dintr-un singur meci pe un singur de bilet, ci chiar mai multe meciuri, cu un număr total de maximum 12 selecții. Funcției Creare Pariu i-au fost adăugate noi tipuri de pariuri: Cote pe rezultatul la pauză, Cote pe Interval, Cote pe cartonașe, Cote pe statistici jucători/echipe/meci.

 

Unibet impresionează mereu prin campanii inedite și oferte speciale! Cotele mărite pentru Mondial îți pot genera câștiguri... mondiale! Nu uita, prin Betshare poți distribui biletele tale de pariuri pe social media, pentru a fi văzute și de prietenii tăi.

 

Oriunde și oricând? Da, pariurile online la turneul din Qatar, la fel ca cele pentru toate evenimentele sportive, pot fi plasate și prin aplicațiile de mobil disponibile atât în Google Play cât și în App Store.

 

Din 21 noiembrie, Bonusul de bun venit Unibet Pariuri va fi 300 RON pariu fără risc + 222 rotiri gratuite + 22 RON free bet, iar bonusul Unibet Casino 100% până la 1.000 RON + 222 rotiri gratuite.

 

Bucură-te de cel mai fierbinte Mondial cu super-ofertele pregătite de Unibet! Trăiește Mondialul în stilul tău!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tipzor-gamming-advertising-srl-d/bucura-te-la-maxim-de-mondial-in-stilul-unibet