Ce jocuri poti incerca la un casino online?

BUCURESTI - 26 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Inca din antichitate, una dintre modalitatile oamenilor de a-si petrece timpul liber era practicarea unui joc de noroc. De pilda, daca vizitezi Colosseum-ul din capitala Italiei, vei avea sansa sa afli detalii despre pariurile care se puneau pe luptele de gladiatori iar daca intri pe site-uri ca historia.ro, vei putea afla ca au fost descoperite zaruri de fildes in ruinele orasului Pompei, devastat de unul dintre cei mai cunoscuti vulcani din lume, Vezuviu, in zorii zilei de 24 august 79 d.Hr.

cazinouri online oferte

cazinouri online oferte

In zilele noastre, cazinourile stradale incep sa piarda lupta cu cele online, iar acest lucru nu este deloc surprinzator, dintr-o gramada de motive, cele mai importante fiind urmatoarele:

Siguranta si increderea sunt la cote maxime in mediul online, cei 23 de operatori online licentiati de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc investind foarte multi bani in tehnologiile de criptare a datelor si oferind jocuri de cazinou cu procente de castig pentru jucatori foarte bune.

Accesarea unui cazino online direct de pe canapeaua ta, la orice ora din zi si din noapte, este si el un argument destul de puternic, insotit totusi si de o parte proasta: ai putea juca mai des decat ai fi facut-o intr-un cazinou stradal.

Bonusurile de inregistrare oferite de cazinourile online dubleaza de cele mai multe ori prima depunere, insa exista cazuri in care acestea pot fi chiar mai mari.

In ceea ce priveste jocurile oferite de aceste cazinouri online, trebuie sa spunem ca cele mai populare raman sloturile video, asa-numitele ,,pacanele’’ in cazinourile terestre. Atragatoare si din ce in ce mai moderne, acestea ocupa locul 1 in preferintele amatorilor de jocuri de noroc pentru faptul ca nu presupun reguli de joc, actiunea se desfasoara foarte rapid iar castigurile pot fi de cateva sute de euro chiar si in momentul in care mizezi 10 centi la o rotire. Sa nu mai vorbim despre jackpoturile progresive, care ating uneori sume cu multe zerouri, insa de regula pot fi castigate doar jucand pe mize mai mari, ceea ce nu este recomandat.

Ruleta si celebrul joc de blackjack raman si ele printre favoritele clientilor, mai ales ca, gratie evolutiei tehnologiei si raspandirii internetului, acestea pot fi jucate in prezent atat in varianta clasica, cat si cu dealeri live.

Nu in ultimul rand, jocul de bingo ramane una din cele mai populare alegeri, in special pentru faptul ca pretul biletelor online porneste de la 0.20 ron, asa ca riscul pierderii unor sume importante nu este la fel de mare ca in cazul altor jocuri. In tara noastra, poti juca bingo online doar la https://www.vladcazino.ro/ si Unibet, ambele facand parte din portofoliul aceleiasi companii, Kindred Group, brand international ce a gasit reteta succesului in cei peste 20 de ani de activitate in domeniu.