Ce meciuri sunt de neratat în acest week-end și cum arată cotele la pariuri

BUCURESTI - 22 ianuarie 2021

Comunicat tip General in Sport

La mijlocul săptămânii au fost programate multe meciuri de top în Europa, iar week-endul nu face excepție în a oferi spectacol fotbalistic din plin. Astfel, avem din nou etapă în campionate naționale de top precum Serie A, La Liga sau Bundesliga, iar în Anglia se joacă în Cupa Angliei, unde cel mai așteptat meci este cel dintre Manchester United și Liverpool.

dinamo buicuresti

O mulțime de oportunități îi așteaptă mai ales pe cei pasionați de pariuri sportive online. Oferta bogată de meciuri include partide din Liga 1 - runda 18, precum Universitatea Craiova - Viitorul Constanța și FC Botoșani - Dinamo, dar foarte interesante sunt și dueluri ca AC Milan - Atalanta, Alaves - Real Madrid, Schalke - Bayern Munchen și Atletico Madrid - Valencia.

În cele ce urmează, am pregătit o selecție formată din 3 partide ce se anunță a fi interesante, toate 3 însoțite de câte o propunere de pariu. Cotele sunt preluate din oferta de pariuri Unibet, agenție online la care poți miza pe toate meciurile de fotbal din campionatele de top europene și urmări în direct meciuri din Bundesliga, Ligue 1, Serie A, La Liga, FA Cup și alte competiții sportive la Unibet TV.

1. FC Botoșani - Dinamo: nu înscriu ambele echipe - cotă 1.78 oferită de Unibet

În Liga 1, unul dintre cele mai interesante meciuri din acest week-end este cel dintre două echipe aflate în suferință, nu suficient de aproape de obiectivele propuse pentru acest sezon: Dinamo ocupă locul 11, iar FC Botoșani locul 8. Criza este mai acută însă la echipa bucureșteană, care tocmai a pierdut acasă în fața celor de la Chindia Târgoviște. FC Botoșani vine după o victorie în deplasare, deci are moral ceva mai bun.

Meciul FC Botoșani - Dinamo se va juca duminică seară de la ora 20:00, pe o vreme nu tocmai plăcută pentru a permite atacuri dinamice. Ne așteptăm la un joc destul de închis, ceva mai lent, cu puține goluri. Conform datelor statistice, în numai 3 din precedentele 10 meciuri directe dintre Dinamo și FC Botoșani, ambele formații au punctat. Un pariu interesant disponibil în oferta Unibet este cel pe faptul că nu marchează ambele echipe - cotă 1.78 în acest moment.

2. Alaves - Real Madrid: ambele echipe marchează - cotă 1.81 oferită de Unibet

Sâmbătă de la ora 22:00 (în direct la Unibet TV), Real Madrid joacă un meci important inclusiv pentru imaginea sa, în condițiile în care tocmai a fost eliminată din Cupa Spaniei de către o echipă din a treia ligă - Alcoyano, scor 2-1 pentru această formație. Alaves are 3 meciuri pierdute la rând și are nevoie, de asemenea, de puncte, mai ales într-un un duel pe teren propriu.

În plus, echipele mai mici se mobilizează de obicei atunci când joacă în compania unuia dintre granzii campionatului și nu cedează foarte ușor. La final de 2020, Alaves chiar a câștigat o partidă cu 2-1 pe terenul lui Real Madrid, deci este un adversar care poate pune probleme serioase grupării lui Zidane. Pentru acest meci din La Liga, o idee ce se poate dovedi foarte bună la pariuri online este selecția "ambele echipe marchează" - cotă 1.81 la Unibet.

3. Manchester United - Liverpool: sub 2.5 goluri - cotă 2.02 oferită de Unibet

Marele meci din acest week-end, cel dintre Manchester United și Liverpool, se va juca duminică seară de la ora 19:00, în 16-imile Cupei Angliei, fiind transmis prin Live Streaming la Unibet TV. Se poate spune că este o continuare a întâlnirii pe care cele două echipe au avut-o cu doar o săptămână în urmă, când au terminat indecis, 0-0, în Premier League. Nici acum nu ne putem aștepta la prea multe goluri, dacă ne gândim că în precedentele 4 meciuri directe dintre Manchester United și Liverpool, cel mult 2 goluri / meci au fost consemnate de statistici. Este excelentă cota de 2.02 la Unibet pentru varianta în care se înscriu sub 2.5 goluri și de această dată în Manchester United – Liverpool.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tipzor-gamming-advertising-srl-d/ce-meciuri-sunt-de-neratat-in-acest-week-end-si-cum-arata-cotele-la-pariuri