Ce sumă uriașă a câștigat o jucătoare la minigames pe Vlad Cazino

BUCURESTI - 10 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Norocul poate lovi oricând la jocurile de noroc online, iar uneori valoarea câștigurilor este impresionantă. Un astfel de câștig deosebit de mare a fost consemnat chiar la începutul acestei săptămâni.

jackpot vlad cazino

jackpot vlad cazino

Reprezentanții Vlad Cazino au anunțat că o jucătoare norocoasă a reușit să obțină un câștig de nu mai puțin de 85.948 euro în secțiunea minigames din camera de bingo. Mai exact, succesul a fost consemnat la jocul Moody Monsters de pe platforma vladcazino.ro. A fost a patra rotire din sesiune și acest câștig deosebit a fost marcat.

 

Jucătoarea câștigătoare, care a dorit să nu își facă publică identitatea, a relatat faptul că nu se aștepta deloc să câștige, dar joacă des bingo și minigames pe platforma Vlad Cazino, pe care o apreciază în mod special. Aceasta este încântată de aplicația prietenoasă, de modul în care se încarcă jocurile și de oferta variată de divertisment în general. Din cei 85.948 euro, câștigătoarea va aloca o parte mare către economisire și investiții, o atitudine recomandată în astfel de situații de câștig neașteptat.

 

Primul cazino online dedicat din România, Vlad Cazino propune diverse jocuri de cazino, live cazino și bingo. Norocul poate fi încercat la mesele de blackjack și la ruletă, secțiuni care atrag o mulțime de utilizatori. Vlad Cazino este o platformă cu o abordare aparte, dedicată pieței românești. În spate există însă experiența și reputația unui grup internațional de jocuri de noroc online din care face parte și celebrul brand Unibet, disponibil de asemenea utilizatorilor români.

 

"Vlad Cazino iti ofera o varietate impresionanta de jocuri de cazino. Nu trebuie sa mai mergi in Las Vegas, ca sa simti atmosfera de Las Vegas! Incearca jocurile la mese sau alege unul dintre sutele de sloturi. Castiga rotiri gratuite in timp ce te bucuri de jocul preferat si nu uita sa arunci un ochi si pe promotiile si ofertele noastre generoase. Poti incerca unul dintre jocurile noastre de top: Book of Ra Deluxe, Book of Ra Deluxe 6 sau Sizzling Hot", se menționează pe vladcazino.ro.