Ce tipuri de turnee poți să joci la 888poker și de ce merită să te distrezi la acest operator

BUCURESTI - 16 septembrie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

888poker, unul dintre cele mai importante nume din industria jocurilor de noroc online, este disponibil și pentru utilizatorii din România, prin intermediul unei platforme prietenoase, în care distracția este garantată.

Oferta diversificată, turnee numeroase și beneficii importante pentru utilizatori sunt doar trei dintre argumentele prin care 888poker s-a impus și pe piața din România.

turnee de poker

turnee de poker

În plus, jocurile de poker sunt disponibile atât pe desktop cât și pe mobil, prin soft-ul, respectiv aplicația excelentă.

 

În plus, varietatea este și ea importantă, astfel că 888poker le oferă utilizatorilor cele mai populare variante: Texas Hold'Em, Omaha Hi, Omaha Hi/Lo, BLAST și SNAP. Așadar, indiferent ce joc de poker îți place, la 888poker îl vei găsi cu siguranță.

 

Dar un mare avantaj atunci când joci la 888poker este cu siguranță și multitudinea de turnee disponibile. Iar adesea operatorul își răsplătește utilizatorii și cu accesul la turnee freeroll.

 

Dar iată care sunt cele mai populare turnee disponibile la 888poker:

 

Turneele Multi Table (MTT) - Oricare ar fi bugetul tău, la 888poker te poți distra copios. Iar turneele de tip MTT sunt unele dintre preferatele clienților, în special datorită dinamismului lor. Toți jucătorii plătesc același buy-in și intră în partidă cu același număr de jetoane. În ce privește premiile, acestea reprezintă suma tuturor buy-in-urilor colectate și sunt influențate de numărul jucătorilor. Există însă și turnee la care este oferit un premiu garantat indiferent de numărul participanților. Ca parte pozitivă, cel puțin 15% dintre participanți reușesc să iasă pe plus după ce participă la astfel de turnee. Un minus ar fi durata destul de mare pe care unele turnee o pot avea. Dar MTT-urile rămân un mijloc bun de a te distra la poker sau chiar a învăța, mai ales dacă ești la început de drum.

 

Sit & Go - O altă modalitate de a te distra într-un joc foarte dinamic sunt turneele de tip Sit & Go. Acestea au un număr predefinit de jucători (ce variază între 2 și 120). Startul se dă după ocuparea tuturor locurilor. Fiecare utilizator se poate înscrie la cel mult șase turnee de poker și poate juca la două turnee în același timp. Buy-in-ul este același pentru fiecare jucător, dar diferă în funcție de turneu. La multe turnee există și posibilitatea de a face rebuy sau să se apeleze la add-on-uri în anumite momente ale jocului. În cazul în care se joacă la mai mult de o masă de poker, cei rămași în cursă după eliminarea unor adversari poți fi mutați între mese pe măsură ce turneul avansează. Totodată, blindurile cresc pe măsură ce turneul avansează, în funcție de programul prestabilit ce se regăsește în lobby-ul turneului. Câștigător este ultimul jucător rămas în turneu, cel care a câștigat toate jetoanele. Premiile sunt anunțate înainte de start, în funcție de Structura Fondului de Premii al Turneului.

 

Heads Up - Sunt turneele în care ai în față mereu un singur jucător. Adrenalina devine și mai mare, întrucât fiecare acțiune devine mai importantă. Fiecare greșeală poate fi fatală în acest joc. Este unul dintre cele mai dinamice jocuri din istoria pokerului. Acest tip de turnee reprezintă și pregătirea pentru fazele finale din MTT-uri și Sit & Go. În acest tip de turnee, strategia este mai importantă ca oricând.

 

PKO - Una dintre inovațiile din oferta 888poker, acest tip de turneu face competiția și mai interesantă. Fiecare jucător are o recompensă / bonificație pe care o poți obține în cazul în care îl elimini de la masă. În cazul în care mai mulți jucători sunt implicați în mâna ce duce la o eliminare, jucătorul care câștigă mâna primește recompensa doar dacă are mai multe jetoane decât cel eliminat. În schimb, dacă doi sau mai mulți jucători au aceeași mâna câștigătoare ce duce la o eliminare și ambii au mai multe jetoane decât cel eliminat, recompensa e împărțită în mod egal între cei doi. Pe de altă parte, câștigurile din încasări sunt creditate după terminarea turneului. Învingătorul va primi raportat la suma pe care o deține, dincolo de recompensele obținute în timpul turneului. Fondul de premiere este stabilit încă dinainte de startul turneului. În ce privește turneele Progressive KO, spre deosebire de cele KO unde mărimea recompensei este știută dinainte și nu se poate modifica, aceasta crește pe măsură ce turneul progresează.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tipzor-gamming-advertising-srl-d/ce-tipuri-de-turnee-poti-sa-joci-la-888poker-si-de-ce-merita-sa-te-distrezi-la-acest-operator