Cele mai populare categorii de sloturi online

BUCURESTI - 26 septembrie 2022

Comunicat tip General in Tehnologie

Sloturile online sunt una dintre cele mai populare surse de distracție pe internet. Puțini și-au imaginat, în urmă cu doar 10 ani, avântul cu care s-a dezvoltat industria jocurilor de noroc online. Apariția unor noi tehnologii, extinderea rețelelor de internet, creșterea ponderii dispozitivelor mobile și dezvoltarea de aplicații pentru acestea au dus sloturile online în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

sloturi online categorii

sloturi online categorii

Specialiștii studiourilor de jocuri de cazino au fost stimulați să găsească noi modalități prin care să-i atragă pe jucători. Ei au implementat tehnologii grafice și de animație de ultimă oră, au căutat caracteristici speciale mai elaborate sau au încercat noi mecanisme de joc. Să vedem cum au evoluat preferințele jucătorilor de sloturi online.

Sloturile cu fructe și șeptari rămân în topul preferințelor

Trecerea timpului nu a afectat popularitatea clasicelor sloturi cu fructe și șeptari. Conform CazinoPeNet, un site specializat în furnizarea de informații legate de cazinourile online licențiate în România, dar și de jocurile de cazino disponibile, aceste sloturi sunt accesate cu predilecție de jucătorii români. Ei sunt atrași de simplitatea gameplay-ului, de fluiditatea experienței de joc, dar și de caracteristicile implementate.

Păcănelele cu fructe sunt accesate pe cazinopenet.ro în variantă demo de jucătorii nostalgici. Ei retrăiesc magia fructelor care se rotesc amețitor și redescoperă simbolurile norocoase, Clopot, BAR, Trifoi cu 4 foi, Șeptar sau Steluțe, dar și sunetul specific sălilor de cazino. Ei pot încerca păcănele clasice cum ar fi Burning Hot de la Amusnet sau se bucură de o atmosferă retro în era digitală cu Mega Joker de la NetEnt.

Grila Megaways a revoluționat sloturile online

Când au lansat slotul online Born Dragon în 2015, australienii de la Big Time Gaming nu anticipau succesul pe care îl va înregistra grila variabilă Megaways pe care o propuneau. Cu 6 role care își modificau înălțimea de la 2 la 7 simboluri, jocul a creat inițial nedumerire, dar apoi a fost adoptat de jucători.

Din ce în ce mai mulți dintre aceștia au apreciat dinamica acestor jocuri în care numărul de direcții de plată varia între 64 și 117.649.  Big Time Gaming a adăugat noi titluri în colecția sa și a cedat dreptul de folosință altor dezvoltatori. Cazinourile licențiate au în oferte sloturi Megaways de la mai mulți provideri, dar Big Time Gaming se pare că a dat din nou lovitura cu Apollo Pays, un joc de păcănele lansat în 2022, în care cel mai mare câștig ajunge la 116.030x miza.

Hold & Win – o caracteristică apreciată de jucători

Această funcție a fost propusă de Relax Gaming în 2019 în slotul online Money Train. Clasicele rotiri gratuite au fost înlocuite cu o serie de respinuri în care pe grilă apareau doar multiplicatori de miză și modificatori îmbunătățiți. Jocul a fost bine primit, astfel că în 2020 a fost lansat Money Train 2, un produs mult mai volatil, în care cel mai mare câștig este de 50.000x miza.

Mecanismul Hold & Win presupune o grilă specială de pe care sunt îndepărtate simbolurile curente. Pe aceasta pot ateriza doar simboluri speciale: premii instant, premii multiplicator de miză, jackpot-uri sau simboluri cu caracteristici speciale (colectează premiile de pe întreaga grilă sau doar de pe rola pe care aterizează, multiplică recompensele, extind rola, adaugă o rolă, etc).

Există o mulțime de modalități prin care mecanismul poate fi îmbunătățit, cel mai bun exemplu fiind cel din Scrooge Megaways care îmbină funcția Hold & Win cu grila variabilă Megaways.

Declanșează oricând rotirile gratuite!

O altă categorie de sloturi care se bucură de un real succes în rândul jucătorilor români este cea în care poți declanșa bonusul cu rotiri gratuite pentru o anumită taxă. Cele mai multe sloturi online eliberează recompensele importante în timpul bonusului, așa că introducerea acestei funcții a fost primită cu entuziasm.

Jocurile care dispun de această funcție afișează un buton Cumpără Speciala, Cumpără Rotiri Gratuite, Bonus Buy, Buy Feature sau chiar o pictogramă specifică (vezi păcănelele Nolimit City). Taxele de cumpărare variază în funcție de provider și de caracteristicile bonusului. Valoarea medie de cumpărare a bonusului este de 100x (Madame Destiny Megaways de la Pragmatic Play), dar poate ajunge și la 2.000x (San Quentin xWay de la Nolimit City).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tipzor-gamming-advertising-srl-d/cele-mai-populare-categorii-de-sloturi-online