Cotele la pariuri pentru Islanda - România: echilibru în barajul pentru EURO 2020

BUCURESTI - 6 octombrie 2020

Comunicat tip General in Sport

Joi, 8 octombrie, de la ora 21:45, România joacă un meci foarte important în Islanda, ca o ultimă șansă pentru participarea la EURO 2020 (unde țara noastră chiar va găzdui 4 partide). Partida se dispută într-o singură manșă, pe stadionul Laugardalsvöllur din Reykjavík, putând fi urmărită în direct la postul de televiziune PRO TV.

cote pariuri islanda romania

cote pariuri islanda romania

Trecerea de Islanda nu rezolvă complet problema calificării, ci trimite echipa în ultima rundă de baraj: pe 12 noiembrie, contra formației care învinge tot joi seară în meciul Bulgaria - Ungaria. La pariuri online, Bulgaria are cotă 4.20 pentru victorie, iar Ungaria cotă 2.05 pentru succes la 90 de minute de joc.

 

Ușor avantaj pentru Islanda la cotele la pariuri

 

Islanda este considerată favorită de către casa de pariuri online Unibet - cotă 1.70 pentru calificare în fața României și cotă 2.65 pentru meci câștigat în timpul regulamentar. Totuși, cotele aferente României indică un oarecare echilibru: cotă 2.12 pentru varianta în care România merge mai departe și cotă 3.00 pentru un succes al României în primele 90 de minute. Pentru scor egal, cota este 3.05.

 

 

România, avantajată de statistici

 

În septembrie, Islanda a jucat două meciuri oficiale, ambele pierdute, însă într-o manieră diferită. Pe 5 septembrie, Anglia a învins cu greu, scor 1-0, în urma unui penalty din minutul 91. Trei zile mai târziu, meciul cu Belgia a fost piedut însă într-o manieră categorică de Islanda - scor 5-1 pentru belgieni.

 

România vine după un egal acasă contra Irlandei de Nord și după o victorie cu 3-2 în Austria. De asemenea, echipa construită de Mirel Rădoi pare tot mai funcțională, în ciuda unor mici probleme de lot. Deși Islanda este teoretic avantajată de faptul că meciul se joacă pe terenul său, România are 6 victorii și 2 rezultate de egalitate în ultimele 10 deplasări. Singurele înfrângeri au fost în Suedia (2-1) și Spania (5-0). Românii au marcat aproape mereu în deplasare și există premize ca acest lucru să se întâmple și la Reykjavík.

 

Multe opțiuni de pariere la Unibet, cote pentru toate scenariile

 

Analiștii casei de pariuri Unibet propun cotă 1-0 pentru scor exact în favoarea României în meciul de joi seară. Poate fi selectată de asemenea varianta unui scor de 2-1, la o cotă pe măsura riscurilor - 11.00. Pentru mai multe șanse, se pot selecta strict opțiuni sprijinite de statistici, de exemplu cota 1.45 pentru cel puțin un gol marcat de România în Islanda sau cota 3.40 pentru cel puțin 2 reușite ale Naționalei antrenate de Mirel Rădoi.

La Unibet există fel de fel de opțiuni chiar și combinate, de exemplu iată un pariu cu totul special, cu o cotă foarte mare (8.00): victorie România & sub 3.5 goluri & Denis Alibec înscrie oricând - cota 8.00.

 

 

 

Românii pot paria influențați probabil și de dorința foarte mare de a vedea Echipa Națională pe teren propriu în turneul final EURO 2020 (amânat pentru 2021), însă cert este că există șanse reale în meciul de joi seara.