Cum arată careul de ași de la Australian Open: prezentare și ponturi semifinale

BUCURESTI - 27 ianuarie 2022

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Rafael Nadal (5 ATP), Matteo Berrettini (7 ATP), Daniil Medvedev (2 ATP) și Stefanos Tsitsipas (4 ATP) sunt cei patru jucători rămași în cursa pentru câștigarea turneului disputat la Melbourne.

australian open

australian open

În semifinalele programate vineri, Matteo Berrettini îl va întâlni pe Rafa Nadal de la ora 5:30, în timp ce Stefanos Tsitsipas se va duela cu Daniil Medvedev după ora 10:30.

 

Meciurile sunt așteptate cu interes maxim de fanii sportului alb, iar multă lume se întreabă dacă Rafa Nadal va reuși să câștige primul titlu la Melbourne după o pauză de 13 ani, dacă Medvedev va izbuti să confirme succesul de la US Open 2021, ori dacă vom avea un învingător în premieră într-un Grand Slam, Tsitsipas sau Berrettini.

 

Conform cotelor afișate de Unibet în secțiunea de pariuri Australian Open, favorit la câștigarea turneului este rusul Daniil Medvedev, care are cota 1.95. El este urmat de Rafael Nadal (cota 3.65), Stefanos Tsitsipas (cota 6.00) și Matteo Berrettini (cota 8.25).

 

Semifinalele Australian Open suscită un interes uriaș și pentru cei pasionați de pariuri, așa că, alături de o scurtă prezentare a semifinalelor, am inclus și câteva cote atractive.

 

Matteo Berrettini - Rafael Nadal: Se anunță un start echilibrat

 

Rafa Nadal este favorit să obțină victoria, având cota 1.56, în timp ce Berrettini are cota 2.48. Ambii jucători vin după meciuri epuizante în semifinale. Berrettini a câștigat dramatic în cinci seturi contra lui Gael Monfils, în timp ce Nadal a luptat eroic contra lui Shapovalov, pe care l-a învins tot în cinci seturi.

 

Nadal a câștigat o singură dată la Australian Open, în 2009, în timp ce Berrettini se află la cel mai bun parcurs din carieră la Melbourne, anul trecut fiind eliminat în optimi.

 

Italianul este genul de jucător care începe meciurile în forță și s-a impus în primul set în ultimele 4 meciuri de la Australian Open. Tocmai din acest motiv, cota de 1.75 oferită de Unibet pentru pariul că primul set va avea peste 9.5 game-uri este una care merită luată în calcul.

 

Stefanos Tsitsipas - Daniil Medvedev: Poate întoarce cărțile grecul?

 

Medvedev e favorit clar, având cota 1.42 la victorie, în timp ce Tsitsipas are cota 3.00. Totuși, Tsitsipas își va vinde cu siguranță scump pielea, având în vedere că este într-un moment bun.

 

El și-a egalat deja performanța de la Australian Open 2021, când a fost eliminat în semifinale, în timp ce Medvedev are o finală la ediția de anul trecut, tocmai după un meci cu Tsitsipas.

 

Chiar dacă atunci a câștigat în trei seturi, grecul și-a ridicat nivelul și este un jucător mai bun. Iar Medvedev vine după două victorii complicate cu Cressy și Auger-Aliassime. În aceste condiții, amatorii de pariuri pot miza pe faptul că partida va avea peste 40.5 game-uri, la o cotă de 1.86 oferită de agenția online Unibet.

 

Rafa Nadal, câștigător la Melbourne după 13 ani?

 

Chiar dacă pornește cu șansa a doua și vine după o accidentare gravă, Rafa Nadal pare determinat să arate că încă își mai poate trece în palmares un Grand Slam. Ce-i drept, a avut probleme fizice la ultimul meci, dar ibericul este recunoscut pentru capacitatea sa de a se regenera.

 

Iar Australian Open nu este un turneu la care Nadal să fi dezamăgit, chiar dacă are în palmares doar titlul din 2009. El mai are de atunci încă patru finale pierdute, în 2012, 2014, 2017 și 2019. La ultimele două ediții, s-a oprit în sferturile de finală.

 

Având în vedere că niciunul din ceilalți jucători rămași în competiție nu au experiența sa, ibericul poate profita să își treacă în palmares al 21-lea titlu de Grand Slam. Iar cota pe care Unibet o oferă pentru acest pariu este 3.65.

  

Unibet este locul perfect în care utilizatorii se pot distra în timp ce se bucură de tenisul magic de la Australian Open. Aici, poți urmări în direct meciurile de la Australian Open pe orice dispozitiv fix sau mobil și paria live fără să pierzi nicio secundă din acțiune.

 

De asemenea, prin intermediul funcției Uniboost, poți beneficia de câștiguri suplimentare +5% la pariuri live pe tenis. În plus, ai posibilitatea să primești 25 RON la pariuri dacă mizezi minim 50 RON pe orice eveniment de la Australian Open, la o cotă de cel puțin 2.00.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.