Cum va arăta Careul de ași în Champions League 2024? Program și cote 16-17 aprilie

BUCURESTI - 16 aprilie 2024

Comunicat tip General in Sport

Marți și miercuri vom afla echipele calificate în semifinalele Champions League 2023/24. În prima manșă, nicio echipă nu a reușit să ia o opțiune serioasă pentru calificare, astfel că toate partidele sunt deschise oricărui rezultat.

imagine stadion fotbal

Vor fi două seri speciale, cu meciuri de top. Marți, atenția va fi îndreptată în special spre duelul dintre FC Barcelona și PSG, însă interesantă se anunță și confruntarea dintre Borussia Dortmund și Atletico Madrid.

Fanii fotbalului vor avea o alegere dificilă de făcut miercuri, când de la aceeași oră se dispută două confruntări de top: Manchester City - Real Madrid și Bayern München - Arsenal Londra. În rândurile următoare îți vom prezenta programul acestor partide plus câteva cote și ponturi pariuri disponibile pe unibet.ro.

FC Barcelona - PSG (Marți, de la ora 22:00. 3-2 pentru FC Barcelona în tur)

Xavi vrea să plece cu fruntea sus de la FC Barcelona, iar un parcurs cât mai bun din Champions League ar fi ceea ce își dorește. Victoria cu 3-2 de la Paris îi oferă Barcelonei o șansă bună de calificare în semifinale, însă lupta nu e încheiată.

E greu de prezis cine va câștiga, însă ne putem aștepta la un meci cu multe goluri. Cel puțin asta s-a întâmplat în 7 din ultimele 9 partide dintre cele două, în care s-au marcat minim 4 goluri. Dacă ești de părere că scenariul se va repeta și de această dată, poți miza la Unibet pe selecția Peste 3.5 goluri, la cota 2.20. Succesul catalanilor are cota 2.23, egalul are 3.80, în timp ce victoria lui PSG are 3.05.

Pont: peste 3.5 goluri Barcelona vs PSG

Borussia Dortmund - Atletico Madrid (Marți, de la ora 22:00. 2-1 pentru Atletico în tur)

Meciul începe de la 2-1 pentru Atletico Madrid, un rezultat care se poate dovedi suficient pentru calificare. Asta și pentru că Atletico ne-a obișnuit să fie o echipă pragmatică, ce pune mare accent pe organizarea de joc. Iar Diego Simeone va fi concentrat să blocheze toate culoarele spre poartă.

Poți miza pe o selecție interesantă la Unibet, că în prima repriză se vor marca Sub 0.5 goluri, la cota 3.35. La victorie, Dortmund are cota 2.23, Atletico are 3.15, în timp ce egalul are 3.65.

Pont: sub 0.5 goluri pauză

Manchester City - Real Madrid (Miercuri, de la ora 22:00. 3-3 în tur)

Duelul dintre Real și City din prima manșă a fost electrizant, iar scorul de 3-3 ne-a făcut pe mulți să regretăm că partida s-a încheiat. Din fericire există și manșa retur, în care așteptăm la fel de mult spectacol.

City are un apetit ofensiv extraordinar, iar în ultima rundă din Premier League i-a dat 5 goluri lui Luton. Și Real e obișnuită să marcheze des, iar recent le-a dat câte 4 goluri lui Celta Vigo și Osasuna. Poți miza așadar că se vor da Peste 3.5 goluri, selecție ce are cota 2.45. Pentru victorie City are cota 1.65, egalul are 4.25, iar victoria spaniolilor are 5.00.

Pont - peste 3.5 goluri

Bayern - Arsenal (Miercuri, de la ora 22:00. 2-2 în tur)

În prima manșă, scorul a fost 2-2, iar cele două echipe au oferit un meci spectaculos. Returul se anunță interesant, în condițiile în care Bayern ne-a arătat o față diferită față de cea din Bundesliga.

Bavarezii au un avantaj moral, deoarece în ultimele două meciuri de acasă au învins-o pe Arsenal cu 5-1. Au cota 1.85 pentru calificarea în semifinale, selecție ce include și eventualele prelungiri. Pentru timpul regulamentar, Bayern are 2.55 să câștige, Arsenal are 2.70, iar egalul are 3.60.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tipzor-gamming-advertising-srl-d/cum-va-arata-careul-de-asi-in-champions-league-2024-program-si-cote-16-17-aprilie