Echipamente multifuncționale și sisteme de producție eficiente pe ecopy.ro

BUCURESTI - 23 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

În domeniul producției de documente prin imprimare și copiere, orice firmă interesată de a cumpăra echipamente de profil trebuie să aleagă cu atenție doar produse profesionale. Cu experiență de peste 20 de ani în spate, compania NS Copiers promovează în prezent brandul Ecopy, catalog online de echipamente multifuncționale și sisteme de producție. Eficiența este în prim-plan, produsele atent selectate din ofertă benind la pachet cu suport, expertiză, soluții relevante pentru orice entitate juridică din România. Se are în vedere eficientizarea costurilor de imprimare, de copiere plus soluții de securitate și management cu privire la documentele companiei - IMM sau corporație.

Foto Copiator

Foto Copiator

"Experții tehnici constituie fundamentul echipei noastre. Indiferent de natura problemei sau de marca multifuncționalei folosite, experții tehnici sunt gata să ofere expertiză și suport. Soluțiile oferite de către Ecopy îmbină consultanța profesională la vînzarea echipamentelor cu servicii post-vânzare de cea mai bună calitate. În cei peste 20 ani de existență, seriozitatea și profesionalismul echipei NS Copiers au adus în portofoliul de clienți al companiei nume importante de firme cu profile diverse de activitate", se precizează pe ecopy.ro.

 

În prezent, prin Ecopy se pot contracta soluții moderne de echipamente de copiere, imprimante multifuncționale de la branduri cu prestigiu internațional precum Konica Minolta sau Epson. De asemenea, firma oferă sisteme de producție cu tehnologii de ultimă generație, ce se remarcă prin nivelul ridicat de productivitate și prin calitatea produselor. De asemenea, Ecopy propune o gamă completă de consumabile (tonere, unități de imagine, developer, cartușe cerneală) și piese de schimb - service profesional, înlocuire folii și role de transfer, cuptoare, unități de developare, lame de ștergere.

 

Indiferent de tipul necesar de printare (alb-negru sau color) și oricare ar fi cerințele de volum, viteză, calitate, se propun echipamente multifuncționale de top, la prețuri corecte. Având ca obiect de activitate comercializarea și întreținerea echipamentelor de birotică, firma NS Copiers este activă pe piață încă din anul 1998. "Pentru o calitate ireproșabilă a serviciilor, compania noastră practică un sistem de management al calității în conformitate cu standardul ISO 9001, precum și un sistem de management de mediu conform standardului 14001", subliniază reprezentanții firmei.

 

Demn de menționat este parteneriatul de lungă durată cu brandul Konica Minolta, alături de alte mărci importante din acest domeniu. Începând din anul 2015, firma este Elite Partner al Konica Minolta, fiind certificată pentru toată gama de produse și servicii, inclusiv echipamente și servicii Production Printing, soluții software de gestionare a fluxului de documente și soluții de Optimizare a Serviciilor de Printare. Se caută mereu relația onestă pe termen lung cu orice tip de client de business, compania fiind un furnizor de încredere de soluții complete pe această nișă.