Finalele Europa League, Cupa Angliei și Cupa Germaniei au loc în această săptămână: Prezentarea meciurilor

BUCURESTI - 20 mai 2024

Comunicat tip General in Sport

Meciurile în care se joacă pentru trofee au o miză aparte. Statistic vorbind, numărul celor care pariază pe astfel de confruntări este mai mare decât la meciurile obișnuite. "Cine crezi că va câștiga?" este o întrebare pe care mulți prieteni și-o pun. Iar nu puțini sunt și cei care joacă la pariuri.

stadion fotbal

stadion fotbal

În această săptămână, interesul pentru astfel de meciuri va fi și mai mare, având în vedere că vom putea urmări trei finale. Încă de miercuri putem vedea finala Europa League, iar weekendul este și el interesant. Programul este următorul:

    22 mai, de la ora 22:00: Finala Europa League dintre Atalanta și Bayer Leverkusen25 mai, de la ora 17:00: Finala Cupei Angliei dintre Manchester City și Manchester United25 mai, de la ora 21:00: Finala Cupei Germaniei dintre Kaiserslautern și Bayer Leverkusen

Ținând cont de interesul ridicat pentru pariuri din țara noastră, în acest articol ți-am pregătit și trei ponturi la pariuri selectate din oferta impresionantă de pe Unibet (L1160657W000330 ONJN 18+ Joacă Responsabil). Poate că faci un pariu sau poate că dorești să asimilezi câteva informații interesante înaintea acestor partide, te invităm să citești prezentarea lor.

Atalanta - Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen a încheiat un sezon fantastic în Bundesliga, în care și-a adjudecat câștigarea titlului și a dominat categoric clasamentul. Acum se pregătește să ridice un nou trofeu, Europa League. O va avea în față în finala Europa League de la Dublin pe Atalanta, o echipă imprevizibilă, care pune accent pe jocul ofensiv.

Leverkusen este genul de echipă care joacă un fotbal total. Obișnuiește să atace, să își domine adversarele, dar acest lucru înseamnă că arată și slăbiciuni în apărare. Va putea să profite Atalanta? Șansele, pe hârtie, sunt mici. Leverkusen e favorită clară. Unibet îi oferă cota 1.45 să câștige Europa League, iar italienii au 2.75. Pentru victoria în timpul regulamentar, nemții au 1.80, egalul are 3.70, în timp ce succesul Atalantei are 4.25.

PONT: victorie Leverkusen & ambele marchează

Manchester City - Manchester United

Meciurile de pe stadionul Wembley au întotdeauna un farmec aparte și așa va fi cazul și sâmbătă, când marile rivale din orașul Manchester, City și United, se vor întâlni pentru a lupta pentru Cupa Angliei. Un trofeu pe care City l-a câștigat de 7 ori în istorie, iar United de 12 ori.

City are însă o șansă uriașă să își treacă în palmares al optulea trofeu din istoria clubului. United nu este în formă, iar contra lui City are cifre de coșmar în ultima vreme. A pierdut 6 din ultimele 7 partide, iar în 4 din ultimele 6 a încasat minim 3 goluri. Așadar, nu te poate surprinde că Unibet îi dă doar cota  1.15 la pariuri lui City să câștige trofeul, iar United are 5.50. În ce privește victoria în timpul regulamentar, City are 1.35, United are 8.45, iar egalul are 5.30.

PONT: peste 2.5 goluri City

Kaiserslautern - Bayer Leverkusen

Kaiserslautern a surprins multă lume în acest sezon, având în vedere că este o echipă din liga secundă ce a ajuns în finala Cupei Germaniei. Dar un adversar precum Leverkusen nu a mai întâlnit până acum. Va fi o adevărată provocare pentru Kaiserslautern, care impresionează și ea prin forța ofensivă.

Poate profita și de faptul că Leverkusen va fi puțin obosită după finala Europa League. Totuși, favorita este de departe formația lui Xabi Alonso. Are cota 1.05 să câștige trofeul, iar Kaiserslautern are 10.00 la pariuri sportive. În ce privește victoria în timpul regulamentar, Leverkusen are 1.17, egalul are 8.00, iar succesul lui Kaiserslautern are 12.50.

PONT: Kaiserslautern marchează

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment și sunt preluate din oferta Unibet. La acest operator, utilizatorii pot miza pe o gamă uriașă de evenimente, cu sute de selecții pentru fiecare partidă, funcții și promoții speciale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tipzor-gamming-advertising-srl-d/finalele-europa-league-cupa-angliei-si-cupa-germaniei-au-loc-in-aceasta-saptamana-prezentarea-meciurilor