Funcții noi la pariuri online

BUCURESTI - 22 mai 2023

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Din dorința de a le oferi jucătorilor o experiență cât mai distractivă, agențiile de pariuri online inovează constant. Se introduc mereu funcții noi pentru ca jucătorii să se poată bucura de servicii și mai bune, într-un domeniu în care concurența este tot mai acerbă.

Industria jocurilor de noroc a înregistrat un progres semnificativ în ultimele decenii, dar mai ales în ultimii ani. Deschiderea arătată de operatorii online față de inovațiile din domeniu au făcut așadar pariurile și mai interesante și permit și mai multă creativitate din partea utilizatorilor, în timp ce ei pot fi protejați de funcții cum ar fi cash out.

Vremurile în care la agențiile terestre nu erau permise pariurile single sau când jucătorii verificau rezultatele pe teletext sunt de mult timp istorie. Mai nou, utilizatorii din mediul online pot pune pe același tichet și mai multe selecții din același eveniment.

Unul dintre pionierii industriei de gambling online este Unibet. Un operator de renume la nivel internațional, prezent și în țara noastră, Unibet și-a propus dintotdeauna să le ofere jucătorilor o experiență distractivă, iar funcțiile speciale oferite clienților contribuie din plin. Trei dintre cele mai apreciate le găsești în rândurile următoare.

Creare Pariu

O funcție foarte apreciată de pariori, care stârnește imaginația lor, în timp ce mărește cota de pe un bilet. Jucătorii devin și mai creativi datorită acestei funcții care le permite să adauge pe bilet mai multe selecții din același eveniment, cu condiția ca pariurile să nu se bată cap în cap. Ca un exemplu, pe același bilet nu pot fi adăugate Ambele echipe marchează și sub 1.5 goluri.

Iar funcția specială disponibilă la Unibet poate fi accesată pentru aproape toate selecțiile din ofertă, de la rezultatul în timpul regulamentar, pronosticul la pauză, total goluri și nu numai. În plus, datorită îmbunătățirilor constante aduse de acest operator pe un bilet pot fi adăugate opțiuni generoase pentru 12 meciuri diferite în același pariu.

Cash Out

Pariurile au devenit și mai spectaculoase prin intermediul acestei funcții. Jucătorii dețin controlul asupra pariurilor pe care le efectuează prin intermediul funcției Cash Out. Aceasta le permite utilizatorilor să încheie anumite pariuri înainte de finalizarea lor.

Spre exemplu, dacă un utilizator pariază pe meciul dintre Real Madrid și Manchester City și vede că englezii forțează atacul, dar el are pe bilet victoria spaniolilor, el poate activa funcția Cash Out.

În funcție de scorul la care face acest pas, el poate recupera o parte din suma mizată sau poate retrage chiar în profit. Sunt mulți jucători care nu vor să mai aștepte finalul unui meci și dau Cash Out chiar și cu o rată de profit mai mică. În plus, se poate da Cash Out și înainte de începerea evenimentelor, iar dacă între timp cotele nu s-au schimbat utilizatorul va primi toți banii înapoi.

Combo Booster

Utilizatorii cărora le plac biletele cu cât mai multe selecții sunt răsplătiți suplimentar de Unibet prin intermediul Combo Booster. Această funcție se aplică pentru patru sau mai multe selecții pe cuponul de pariere, iar câștigurile pot fi mărite cu până la 50%. Combo Booster este disponibil pentru toate sporturile, iar cota minimă pentru fiecare eveniment este 1.25. Cu cât sunt mai multe evenimente adăugate, cu atât mai mare va fi și boost-ul oferit de Unibet, după următorul tabel:

   Bilete cu 4 selecții: 3%
   Bilete cu 5 selecții: 6%
   Bilete cu 6 selecții: 9%
   Bilete cu 7 selecții: 13%
   Bilete cu 8 selecții: 18%
   Bilete cu 9 selecții: 23%
   Bilete cu 10 selecții: 29%
   Bilete cu 11 selecții: 35%
   Bilete cu 12 selecții: 50%

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tipzor-gamming-advertising-srl-d/functii-noi-la-pariuri-online