Gepas – o nouă apariție în emisfera online-ului

Bals - 19 iunie 2019

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Magazinul fizic Gepas, a apărut acum și în cadrul online. Paula Butușină a ales să se orienteze și către potențialii clienți virtuali. Prin construirea site-ului de încălțăminte, aceasta își dorește ca viitorii clienți să fie mulțumiți de serviciile prestate și să le ușureze cumpărăturile. Magazinul online este dedicat în totalitate celor care doresc să facă un cadou inedit, sau să-și procure căteva produse a căror caracteristică este calitatea superioară.

Pentru cumpărătorii care plasează prima comandă, Gepas le oferă și o reducere de 5%. La capitolul reduceri, acest site are perioade în care nu le poți rezista discount-urilor. Mai exact, în luna iunie ai reduceri de până la 30% la încălțăminte pentru femei, începând cu data de 12 iunie 2019. Printr-o gamă extinsă de branduri și produse, Gepas dorește să mulțumească pe toată lumea. Se găsesc produse pentru toate buzunarele, dar și pentru toate gusturile.

Magazinul online Gepas a dorit să-și extindă activitatea și în mediul online pentru a-i face pe potențialii cumpărători să comande din toată țara. Astfel dacă nu poți ajunge la magazinul fizic, poți plasa online o comandă, iar produsele vor ajunge la tine acasa în maxim 3 zile lucrătoare. Încălțămintea regăsite pe site-ul gepas-mag.ro este pentru toate gusturile și pe toate mărimile. Atât pentru femei, cât și pentru bărbați, produsele sunt fabricate cu materiale de calitate superioară.

Pe site-ul gepas-mag.ro găsești și informații despre fiecare brand comercializat. Aceștia pun la dispoziția clienților câteva relatări cu privire la fiecare brand în parte. Așadar, dacă te hotărăști asupra unui produs cu o marcă anume, ai toate detaliile referitoare la acesta. În ceea ce privește produsul în sine, pe site vei descoperi și informații despre fiecare produs, respectiv materialul din care este fabricat, stilul, tipul de talpă, modelul, cusăturile, aplicații (dacă are), culoarea și mărimea. În cealaltă parte, la curele vei observa că detaliile se schimbă. Tipul de cataramă, lățimea, lungimea și culoarea sunt informațiile referitoare la curele. Gențile prezentate pe gepas-mag.ro au și ele câteva detalii despre model, design, tipul de material, înălțime, lungime, grosime, compartimente, tipul de închidere și culoarea produsului.

Pentru a evita nepotrivirea încălțămintei, pe site se găsește și o secțiune de ghid pentru mărimi. Dacă tot nu se potrivește mărimea la sosirea comenzii, produsul se poate returna printr-un simplu formular accesat pe gepas-mag.ro. Deși sunt câteva criterii de care trebuie să țineți cont, totul ce trebuie să faceți este foarte simplu.

Prin orientarea către client, Paula Butușină dorește să creeze un public larg și să le ofere o comunicare cât mai bună. Activitatea desfășurată de către Gepas se poate urmări prin intermediul NewsLetter-ului, dar și pe conturile de social media.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tipzor-gamming-advertising-srl-d/gepas-o-noua-aparitie-in-emisfera-online-ului