Haine second hand și outlet de calitate superioară - oferta Crematex pentru comercianți

Cluj - Napoca - 17 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

În contextul în care retailul de produse fashion din categoria second-hand / outlet este în plin proces de maturizare pe piața românească, furnizorul de astfel de articole în regim en-gros Crematex a relansat website-ul companiei într-o formulă nouă, mult mai utilă comercianților din domeniu. În prim-plan poate fi analizată oferta de haine second-hand și outlet plus încălțăminte și accesorii.

depozit de haine second hand calitate

Toate ofertele sunt prezentate explicit, cu lux de amănunte și chiar prețuri, orice magazin putând să aleagă loturi în funcție de strategia sa comercială, precum și în funcție de sezon. Pe www.crematex.ro  sunt prezentate și informații utile despre comerțul second-hand și outlet, inclusiv diverse sfaturi adresate antreprenorilor din această zonă de business foarte efervescentă în prezent în comerțul din România.

"Mulți ani, sectorul de haine second-hand nu a avut o imagine prea bună în România, iar acest lucru este cauzat de retailerii care au fost seduși de prețurile mici de la furnizori și au ales loturi de foarte slabă calitate, haine demodate sau într-o stare insuficient de bună pentru a fi de fapt comercializate onest. Nu întâmplător s-a conturat chiar ideea că această formă de retail ar aduce în țara noastră deșeuri din industria textilă din țări mai dezvoltate... Însă în mod profesionist, în comerțul modern cu haine second-hand și outlet, lucrurile nu stau deloc așa!", explică reprezentanții Crematex.

"Ceea ce furnizăm noi magazinelor din România se remarcă printr-un nivel de calitate extra, multe produse fiind chiar noi, cu etichetă sau ambalaje originale. Ideea este că astăzi clientul final nu mai acceptă orice, își dorește să cumpere articole second-hand care arată cel puțin la fel de bine precum cele din magazinele standard, doar că la un preț mai mic. Și acest lucru este perfect posibil! Mai mult, multe haine din zona second-hand / outlet sunt de la branduri de top din industria fashion sau / și fabricate din materiale de calitate superioară, rezistente la uzură și prietenoase în purtare", continuă cei care administrează depozitul de haine second hand din Cluj-Napoca.

Cu 8 ani de experiență, Crematex a dezvoltat relații solide pe plan comercial, aduce îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de calitate superioară din Anglia, Spania și alte țări europene dezvoltate. Tot mai multe magazine second hand și outlet aleg acest furnizor pentru relații pe termen lung, antreprenorii fiind satisfăcuți de calitatea hainelor și de actualitatea modelelor în ceea ce privește acordul cu cerințele clienților. Astfel, cea mai mare parte din conținutul loturilor va fi valorificată la prețuri foarte bune, care să permită marje comerciale suficiente pentru retaileri.

De ce second hand / outlet? Clienții aleg această formă de comerț din motive economice în primul rând, bucurându-se de cel mai bun raport calitate / preț posibil în fashion. În ultima perioadă, alegerea produselor de îmbrăcăminte și încălțăminte second-hand și outlet este recomandată de tot mai mulți lideri de opinie și de organizații care militează pentru protecția mediului prin limitarea resurselor utilizate în fabricarea de noi articole fashion și prin evitarea risipei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tipzor-gamming-advertising-srl-d/haine-second-hand-si-outlet-de-calitate-superioara-oferta-crematex-pentru-comercianti