Liga Campionilor revine pe 9-10 martie cu Dortmund, Juventus, Liverpool și PSG favorite la primele 4 locuri din sferturi

BUCURESTI - 12 martie 2021

Comunicat tip General in Sport

Pe 9 și 10 martie, primele 4 partide din returul optimilor Champions League promit momente memorabile! Evident, pentru pariori există multe oportunități, mai ales că la nivelul actual lucrurile devin ceva mai previzibile ca mod de desfășurare a acțiunii, iar favoritele, de cele mai multe ori, își onorează statutul.

pariuri champions league

pariuri champions league

Borussia Dortmund vs. Sevilla - Marți, 9 martie, ora 22:00

Meciul din tur a fost impresionant, cu răsturnare de situație și multă pasiune pe teren. Spaniolii au deschis scorul în minutul 7, dar la pauză era deja 3-1 pentru oaspeți. S-a terminat 3-2, un scor care o face favorită la calificare pe Borussia Dortmund, dar care nu garantează verdictul în favoarea echipei germane. Sevilla are experiență îndelungată în cupele europene la nivel înalt, așadar nu este exclus să realizeze un meci fantastic. În weekend, Dortmund a pierdut cu 4-2 în fața lui Bayern, iar Sevilla cu 2-1 la Elche.

Ambele Înscriu și Peste 2.5 goluri în meci – iată o selecție cu șanse mari de reușită în oferta de pariuri online UCL Unibet, la o cotă excelentă, 1.80.

 

Juventus vs. FC Porto - Marți, 9 martie, ora 22:00

Juventus nu a mai câștigat Champions League de 25 de ani, cel mai aproape fiind de trofeu în 2017, când a pierdut finala cu Real Madrid (1-4). Acum, torinezii luptă pentru titlu în Serie A, au câștigat în ianuarie Supercupa Italiei cu Napoli și s-au calificat în finala Cupei Italiei. În ultimele 8 partide jucate acasă, Juve a încasat un singur gol, chiar în weekend, în victoria 3-1 cu Lazio.

Juventus are prima șansă la calificare în sferturi, după ce în meciul tur cu Porto a cedat la limită, 1-2. Dacă înscrie chiar și o singur dată, fără a primi gol, Juventus merge mai departe. Cel mai probabil, calificarea va fi decisă la limită, ambele formații jucând extrem de prudent în acest context. Pont la pariuri online: Nu înscriu ambele echipe, la o cotă de 1.83 în oferta de pariuri online pe Liga Campionilor Unibet.

Liverpool vs. Leipzig - Miercuri, 10 martie, ora 22:00

Leipzig a cedat în meciul tur cu 2-0, deci nu are decât varianta de a miza totul pe atac în această partidă decisivă din optimile UEFA Champions League. Liverpool vine după 6 eșecuri consecutive pe Anfield, în Premier League, acolo unde este pe locul 7, și ar salva sezonul cu un nou trofeu Liga Campionilor.

Echipa care ocupă locul 2 în Bundesliga este foarte probabil să marcheze în acest meci cu Liverpool, iar britanicii nu vor renunța probabil la spiritul ofensiv. Idee la pariuri online: Ambele Marchează și Peste 2.5 goluri în meci, pariu cotat cu 1.92 la Unibet în secțiunea Pariuri Combo.

Un amănunt extrem de interesant este acela că Leipzig s-a impus în ultimele 3 deplasări din Bundesliga cu același scor 3-0 - scorul care o califică în sferturile UCL.

PSG vs. Barcelona - Miercuri, 10 martie, ora 22:00

Poate cel mai interesant duel din optimile actualei ediții Champions League este cel dintre aceste două formații de top, PSG și Barcelona. Din păcate, una singură poate merge mai departe, iar francezii au un avans enorm după meciul tur: a fost 4-1 pe Camp Nou, un avans probabil imposibil de demontat de către spanioli. Nu întâmplător, catalanii au cotă 15.00 în acest moment pentru calificare.

Fiind aproape calificată, PSG este de așteptat să acționeze foarte prudent, cu concentrare maximă în defensivă. Astfel, merită încercat un pariu pe goluri puține – nu mai mult de 3 – cotă 1.77. Ambele echipe au câștigat în weekend, Brest - PSG 0-3 în Cupa Franței și Osasuna - Barcelona 0-2 în La Liga.

Dincolo de cote excelente și o mare varietate de opțiuni, pariorii pot descoperi pe platforma unibet.ro o serie de promoții asociate spectacolului marca Champions League. Astfel, merită atenție concursul Predictor UCL, la care poți participa gratuit pentru premii fabuloase de 125.000 RON sau Pariurile Live de 25 RON oferite dacă mizezi pre-meci minim 50 RON - cu funcția Creare Pariu - pe orice meci din UCL, la cotă 1.40+.