Meciuri de top în fotbalul european pe 30-31 martie

BUCURESTI - 1 aprilie 2024

Comunicat tip General in Sport

După două săptămâni de pauză, campionatele de top revin cu meciuri care de care mai interesante. Fără niciun dubiu, duelul săptămânii din fotbalul continental este cel dintre Manchester City și Arsenal Londra, cu implicații majore în lupta pentru titlul din Premier League.

imagine stadion fotbal

imagine stadion fotbal

Un derby avem și în Bundesliga. Și ce meci va fi! Duelul dintre Bayern München și Borussia Dortmund ne-a oferit constant partide de neuitat, astfel că ne așteptăm ca spectacolul să fie total pe Allianz Arena.

Iar în La Liga vom avea un alt meci tare, în care Real Madrid poate face încă un pas mare în cursa spre câștigarea titlului, dacă o va învinge pe Athletic Bilbao.

Bayern München - Borussia Dortmund (sâmbătă, de la ora 19:30)

Puțini se așteptau ca cele două echipe să aibă parcursul din acest sezon. Hegemonia lui Bayern München pare că se va opri în acest sezon, în condițiile în care bavarezii sunt pe locul secund în clasamentul din Bundesliga, la 10 puncte de liderul Bayer Leverkusen. Însă nici Borussia Dortmund nu stă prea bine și este abia pe locul 4, la 20 de puncte de primul loc.

În ceea ce privește meciul de sâmbătă, favorita este de departe Bayern. În ultimele șapte meciuri de acasă i-a învins de fiecare dată pe Dortmund, adesea la scor. Iar dacă ești pasionat de pariuri sportive și vrei o cotă mai atractivă, la Unibet poți face o selecție combinată în care să incluzi victoria lui Bayern și faptul că bavarezii vor avea Peste 5.5 cornere. Pentru simpla victorie, Bayern are cota 1.43, egalul are 5.60, iar victoria oaspeților are 6.10.

Pont: victorie Bayern & peste 5.5 cornere

Manchester City - Arsenal (duminică, de la ora 18:30)

Pentru mulți, Premier League este cel mai spectaculos campionat din lume. Iar lupta la titlu din acest sezon ne demonstrează încă o dată asta. Manchester City este pe locul trei în acest moment, la un singur punct de Arsenal și Liverpool. Așadar, duelul de duminică are implicații majore în cursa pentru câștigarea campionatului. City nu a reușit să o învingă recent pe Liverpool, iar victoria cu Arsenal este obligatorie.

Formația lui Guardiola are șapte victorii la rând în meciurile de acasă cu Arsenal și pornește cu prima șansă la victorie și de această dată. Unibet îi oferă cota 1.89 să se impună, în timp ce egalul are cota 3.90. Succesul trupei lui Mikel Arteta are cota 4.10.

Pont: victorie Manchester City

Real Madrid - Athletic Bilbao (duminică, de la ora 22:00)

Real Madrid are un sezon perfect. Dincolo de parcursul din Champions League, unde se pregătește de un duel de gală în sferturile de finală, câștigarea titlului este aproape realizată. Avansul de opt puncte față de FC Barcelona este destul de confortabil, iar un succes în meciul cu Athletic Bilbao ar trebui să echivaleze cu încă un pas major în cursa spre un nou titlu. Bilbao este pe locul 4 și a avut evoluții apreciate în acest sezon, dar contra Realului nu se descurcă tocmai bine.

Așa se face că a pierdut 5 din ultimele 6 meciuri de campionat contra Realului. Ba mai mult, în 5 din ultimele 6 s-au înscris cel mult două goluri. Așadar, poți să mizezi la Unibet că se vor marca Sub 2.5 goluri și Real Madrid va câștiga. Cota pentru această selecție este 3.90. Victoria Realului are 1.58, egalul are 4.35, iar succesul lui Bilbao are 5.75.

Pont: victorie Real & sub 2.5 goluri

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tipzor-gamming-advertising-srl-d/meciuri-de-top-in-fotbalul-european-pe-30-31-martie