Meciuri în Cupa României în acest week-end și idei pentru pariuri

BUCURESTI - 27 noiembrie 2020

Comunicat tip General in Sport

Pasionații de fotbal românesc pot urmări în acest week-end meciuri din 16-imile Cupei României, transmise în direct pe mai multe posturi de televiziune - Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport. În competiție se confruntă atât echipe din Liga 1, cât și echipe din ligile inferioare, toate jucând de la egal la egal pe sistem totul sau nimic. Cupa României are un farmec aparte, pentru că an de an apar surprize, echipe aparent mai slabe pot trece peste nume mari din fotbal. Ambiția și momentul inspirat contează cel mai mult, iar despre inspirație poate fi vorba și la pariuri, unde există în aceste zile o mulțime de oportunități.

pariuri cupa romaniei

Pariuri Cupa României - meciuri de neratat și idei de încercat

Dinamo - Viitorul: pariu pe multe goluri

Golurile sunt considerate a fi partea cea mai frumoasă într-un meci de fotbal, iar din acest punct de vedere partida Dinamo București - Viitorul Constanța promite foarte mult! La prima vedere, avem un meci echilibrat, între două echipe care nu sunt în cea mai bună formă. Viitorul are un parcurs mediu, ocupând locul 7 în Liga 1, în timp ce Dinamo se ferește mai degrabă de retrogradare decât se concentrează pe performanță, fiind acum pe locul 14, cu doar un punct peste ultima clasată. În ultima etapă, Dinamo a terminat 3-0 cu Voluntari, iar Viitorul a pierdut la Clinceni, scor 1-0.

Ambele formații au nevoie de un miracol în Cupa României pentru a avea o variantă alternativă pentru succes în acest sezon. De obicei, întâlnirile dintre Dinamo și Viitorul consemnează multe goluri, așa cum s-a întâmplat în 4 dintre ultimele 6 meciuri directe - cel puțin 3 modificări pe tabelă. Se poate paria astfel pe un nou joc cu cel puțin 3 goluri - cotă 1.95 la Unibet.

FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș: pariu pe goluri + victorie a oaspeților

Duminică de la ora 17:30, FC Voluntari primește vizita celor de la Gaz Metan Mediaș. Gazdele au o serie slabă de meciuri, cu 4 înfrângeri în ultimele 5 jocuri. În schimb, Gaz Metan Mediaș arată o formă mai bună, putând fi considerată favorită a partidei cu Voluntari. Formația din Mediaș a pierdut recent cu FCSB, dar jocul său a fost unul curajos, iar înfrângerea este una la limită, scor 2-3. Gaz Metan are în istoria recentă meciuri foarte reușite în deplasare - victorii la CFR Cluj (1-2) și UTA Arad (1-3).

Așadar, poate fi o idee bună să se parieze pe victoria oaspeților. Pentru o cotă de top și un câștig pe măsură, se poate realiza un pariu combinat: victorie Gaz Metan Mediaș plus ambele echipe să marcheze - cotă 6.40 la casa de pariuri online Unibet.

Turris-Oltul Turnul Măgurele - Sepsi OSK: pariu pe meci câștigat de oaspeți

În timp ce Turris-Oltul Turnul Măgurele se zbate în Liga 2, unde are patru meciuri la rând fără victorie în fața unor echipe ca Ripensia, Csikszereda, Viitorul Târgu Jiu și CSM Slatina, Sepsi OSK are o formă excelentă în Liga 1. Formația din Sfântu Gheorghe este pe locul 4 în clasamentul primului eșalon și nu ar trebui să aibă probleme în meciul de la Turnul Măgurele. În plus, Turris-Oltul s-a calificat în această fază a competiției într-un meci decis la penaly-uri (9-8 cu CSM Slatina). Astfel, iată o cotă foarte bună pentru un pariu pe victoria celor de la Spesi: cotă 2.10 la Unibet.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tipzor-gamming-advertising-srl-d/meciuri-in-cupa-romaniei-in-acest-week-end-si-idei-pentru-pariuri