Primele două Harley Davidson de la Vlad Cazino au fost câștigate - ultimele 3 se dau la finalul lunii

BUCURESTI - 23 noiembrie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Dacă motocicletele Harley Davidson oferite în campania Vlad Cazino ți-au atras și ție atenția, este bine să știi că au mai rămas doar câteva zile în care mai poți acumula șanse pentru ultimele 3 mari premii rămase în joc!

harley la vlad cazino

harley la vlad cazino

Primele două motociclete din campania Vlad Cazino (dintr-un total de 5) au fost deja acordate unor norocoși jucători de pe vladcazino.ro. Promoția continuă până pe 25 noiembrie, rămânând de câștigat alte 3 super motocicletele Harley Davidson customizate de ambasadorii de brand ai cazinoului online - Cătălin Bordea și Micutzu, doi dintre cei mai apreciați actori de stand-up comedy din România, cu sute de mii de următori în social media.

 

Cei de la Vlad Cazino au dezvăluit cine sunt norocoșii jucători care au intrat deja în posesia motocicletelor de la celebrul brand american de-a dreptul legendar. Primul câștigător de Harley Davidson este Tiberiu P., din Tg. Mureș, născut în anul 1984. El a menționat că în afară de motocicletă, cel mai mare câștig al său la cazino a fost de 3000 RON. Cel de-al doilea câștigător al unei motociclete customizate cu spiritul brandul Vlad Cazino este Florin D. din București, sectorul 4, născut în anul 1991.

 

DE INSERAT VIDEO:

 

O asemenea motocicletă valorează peste 15.000 de euro! Dacă ținem cont și de faptul că sunt personalizate de personaje celebre din lumea divertismentului și au astfel valori suplimentare unice, se poate spune că vorbim despre piese de colecție!

 

Până pe 25 noiembrie, încă se pot acumula șanse la aceste premii de top! Cei care au participat deja la campania Vlad Cazino trebuie să fie cu ochii pe rezultatele de la Marea Extragere de la finalul lunii. Oricine își poate spori însă șansele la tragerea la sorți, acumulând și mai multe tichete în aceste zile.

 

Cum poți câștiga una dintre cele 3 motociclete Harley Davidson sau / și unul dintre celelalte premii din campanie, pe platforma Vlad Cazino? Trebuie doar să optezi pentru participare (în contul de client) și să joci apoi cel puțin 30 RON la sloturi, Live Cazino sau Bingo pentru a primi un tichet la extragerea săptămânală. Fiecare 30 RON rulaj înseamnă o șansă în plus la premii. Poți juca atât de pe desktop, cât și din aplicația de mobil Vlad Cazino.

 

DE INSERAT FOTO 1

 

Toate tichetele participă la Marea Extragere de la finalul promoției - acolo unde se acordă 3 motocicletele Harley Davidson.

 

Cei care joacă în aceste zile și primesc tichete vor participa la extragerea săptămânală pentru unul dintre aceste premii: 2500 RON pentru locul 1, 1000 RON pentru locurile 2 - 5, 300 RON pentru locurile 6 - 50, 200 rotiri la 20 Super Hot (în browser, pe mobil) pentru locurile 51 - 100 și voucher bingo de 20 RON pentru locurile 101 - 150.

 

Mai departe, vor avea șanse la Marea Extragere, pentru una dintre cele 3 motociclete Harley Davidson. Termenii și condițiile campaniei promoționale se pot consulta pe website-ul oficial al Vlad Cazino.

 

Sunt eligibile în promoție rulajele la toate jocurile de tip slot, la mesele din Cazinoul live și secțiunea de bingo. Un alt mare avantaj: toate mizele sunt luate în considerare pentru această promoție, atât timp cât sunt plasate cu bani reali.

 

Așadar, fiecare 30 de RON rulați în cazino (la sloturi sau în cazinoul live) sau mizați la bingo generează automat un tichet pentru extragerea la sorți din săptămâna următoare, atâta vreme cât ai optat pentru a fi înscris.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tipzor-gamming-advertising-srl-d/primele-doua-harley-davidson-de-la-vlad-cazino-au-fost-castigate-ultimele-3-se-dau-la-finalul-lunii