Spectacol pentru pasionații de sport - 3 evenimente de urmărit în week-end

BUCURESTI - 19 noiembrie 2020

Comunicat tip General in Sport

După pauza datorată meciurilor dintre echipele naționale, în acest week-end revine fotbalul în campionatele interne, printre care și cel din România. Pe lângă meciuri ce promit spectacol intens în fotbalul european, pasionații de sport nu trebuie să rateze sâmbătă și duminică fazele finale ale ultimului mare turneu de tenis al anului - Turneul Campionilor, organizat la Londra.

pariuri in weekend

pariuri in weekend

Bayern Munchen - Werder Bremen în Bundesliga

 

Campionatul Germaniei propune un meci în care deținătoarea trofeului Champions League, Bayern Munchen, își va testa forma excelentă în fața celor de la Werder Bremen. Aceștia din urmă pornesc cu șansa a doua, căci formația din Munchen a câștigat recent inclusiv derby-ul din Bundesliga (3-2 cu Borussia Dortmund) și este lider autoritar în clasament. Werder Bremen ocupă poziția a 9-a, dar are un singur meci pierdut, acumulând 4 egaluri în ultimele 4 partide.

 

Analizând statistica meciurilor directe, observăm că Bayern Munchen nu pare a avea probleme cu Bremen: nu mai puțin de 19 victorii la rând! Un pont la pariuri pentru această întâlnire din Bundesliga ar fi selectarea opțiunii conform căreia doar o echipă va înscrie - cotă 2.12 la Unibet, o propunere demnă de analizat.

 

CFR Cluj - UTA Arad în Liga 1

 

Campioana CFR Cluj ar putea avea un meci dificil cu UTA Arad, una dintre revelațiile acestui sezon din Liga 1. Meciul se va juca duminică, de la ora 20:00, fiind ultimul înainte de jocul clujenilor cu AS Roma din faza grupelor Europa League. În acest context, gazdele ar putea menaja unii titulari, iar UTA, care joacă foarte bine în deplasare, ar avea ocazia să profite.

 

Nu trebuie să uităm că UTA Arad a plecat neînvinsă după jocurile cu Viitorul, Dinamo și FC Botoșani. Ținând cont de problemele clujenilor din defensivă, dar și de lipsa de experiență a arădenilor, am putea vedea un meci cu multe goluri, demn de un pariu pe faptul că ambele formații marchează - cotă 2.70 în oferta agenției Unibet.

 

Turneul Campionilor - ultimele momente din sezonul de tenis 2020

 

Week-endul aduce două zile cu meciuri de tenis pline de adrenalină, unde orice rezultat poate fi posibil la acest nivel. Duminică este programată marea finală, după ce sâmbătă se joacă semifinalele. Tot spectacolul acestui ultim eveniment din sezonul actual de tenis poate fi urmărit la Unibet TV.

 

Novak Djokovici și Rafa Nadal au pierdut în meciurile deja disputate, așa că ar putea apărea și alte surprize. Șanse însemnate la câștigarea turneului are Dominic Thiem, care ar putea încheia astfel un an excelent (titlu la US Open, fiașă la Australian Open). La Unibet, cota 4.00 pentru acest pronostic poate fi considerată una extrem de bună.