Tiriac TRAVEL - Iunie: luna vacantelor pentru copii

BUCURESTI - 8 iunie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Fisiere atasate:

1060-new-2.jpg

Tiriac TRAVEL a lansat gama de produse inovatoare pentru copii si tineret. Abordarea este complet noua pe piata romaneasca, iar programele oferite sunt pe cat de distractive pe atat de instructive. Paleta de programe cuprinde tururi de parcuri de distractii (vacanta traita la maxim, adrenalina in cele mai interesante parcuri de distractie din Europa) si vacante educationale (vacante in strainatate unde se pot invata si/sau perfectiona limbile straine).

Hai la joaca in … lume
Si daca e sa se joace, atunci sa o faca in cele mai placute si atractive locuri si feluri! Ca sa simta cu adevarat bucuria de a fi copil. Pentru copii cuminti care au invatat, pentru copii pe care ii iubesc parintii si pentru toti copiii cu mancarici sau fara mancarici, am pregatit ceva care sa ii faca sa simta altfel gustul vacantei: tururi in cele mai exuberante parcuri de joaca din lume! Pentru ca o vacanta fara parcuri de distractii e ca scoala fara... lectii. (Nu va intristati, copii! Bineinteles ca lucrurile nu stau asa!). Din fericire, parcurile sunt nemaipomenite si mai multe decat v-ati putea inchipui. Suntem convinsi ca stiti ce e acela un rollercoaster! Dar stiti si cum e sa simti ca te duci la vale cu zeci de kilometri la ora? Sau sa conduci ca un sofer adevarat, sa intri in Legoland, tara Lego, sa explorezi cele mai fascinante mistere ale lumii recreate special pentru cei mici? Am ales doar cateva din multele pe care vi le putem oferi. E ceva ce merita incercat!

Vacante educationale pentru copii: pe cat de distractive, pe atat de instructive!
Daca doriti sa schimbati vacanta traditionala si sa incercati ceva nou va propunem de asemenea sa va aventurati in afara mediului obisnuit si sa cunoasteti persoane de alte nationalitati si cu alte mentalitati. Puteti incerca o vacanta in strainatate in care veti vedea locuri noi si lucruri noi, veti lega prietenii cu copii din alte tari, cu care veti coresponda si, de ce nu, chiar vizita in continuare, iar toate acestea in timp ce veti comunica intr-o alta limba pentru a capata incredere in voi si pentru a invata ceva nou.
Va putem furniza toate informatiile necesare pentru o astfel de experienta, locatiile pe care vi le propunem fiind: Germania, Spania, Malta, Marea Britanie, SUA, Franta, Austria, Irlanda, Australia etc. Centrele de pregatire au o experienta indelungata si asigura siguranta, sprijin total, strategii de invatare bine concepute, profesori cu inalta calificare, participanti din lumea intreaga, toate acestea combinate cu o mare varietate de excursii si activitati.

Alegerea unui program in strainatate, a destinatiei, institutiei sau a cursului poate fi un proces destul de dificil. Agentia Tiriac TRAVEL va ajuta sa eliminati orice indoiala, oferindu-va siguranta ca, inainte de a va angaja in aceasta experienta, ati facut cea mai buna alegere.
Tiriac TRAVEL nu va oferi destinatii, ci senzatii, amintiri si sentimente.

Vacanta placuta!

Despre Tiriac Travel

Pentru detalii, va rugam contactati:
Cristina Vladau - Director marketing si vanzari Tiriac TRAVEL

Tiriac TRAVEL
Str. Boteanu nr.6 Bucuresti
Tel 021/3102922 (23)(24)
news@tiriac-travel.ro