Tiriac TRAVEL promoveaza agresiv Romania pe continentul asiatic

BUCURESTI - 16 iulie 2004

Comunicat tip General in Turism

In perioada 13-18 iulie 2004 are loc una dintre etapele cele mai importante ale proiectului initiat de Tiriac TRAVEL in vederea promovarii Romaniei in Asia, respectiv vizita unui grup de 17 turoperatori straini in Romania.

Agentia Tiriac TRAVEL s-a implicat prin luarea de pozitie intr-o problema de actualitate asa cum este promovarea turismului romanesc. Proiectul presupune atragerea unor parteneri strategici de pe o piata cu un potential urias in ceea ce priveste furnizarea de turisti asa cum este Asia.

Familiarizarea agentilor de turism din aceste tari cu Romania se bazeaza pe un program de delectare a simturilor: gust, vaz, miros, auz si a celui tactil si reprezinta unul dintre produsele campaniei "Feel Romania". Abordarea apartine in exclusivitate agentiei Tiriac TRAVEL programul axandu-se pe beneficiile aduse de vacanta si nu pe alegerea pur si simplu a unei destinatii. Tiriac TRAVEL si-a asumat raspunderea de a educa turistii prin promovarea unor produse diversificate, diferite de tendintele pietei actuale; produse specializate, cu ceva in plus; produse care se axeaza pe ceea ce isi doreste fiecare persoana de la propria vacanta. Voiajul dureaza 6 zile, iar serviciile de organizare, precum si cele legate de deplasare, cazare, masa, ghid sau surprize sunt suportate integral de catre agentia Tiriac.

"Acest voiaj mi-a oferit intradevar prilejul unei foarte bune cunoasteri a culturii romane si a modului de viata romanesc. Turul oferit de Tiriac TRAVEL este un exemplu fascinant de peisaje naturale, de cultura straveche, de minunate delicii gastronomice." Lester Lim - jurnalist
"Romania inseamna mult mai mult decat mitul Dracula. Asezari minunate, peisaje montane superbe, paduri impresionante, sate variate care tin treaz interesul turistului. Vinul si deliciile gastronomice completate de locuitorii extrem de calzi si ospitalieri fac din Romania un loc minunat de vizitat" Joseph Chai Cheng Yoke - turoperator
"Mi-am dorit intotdeauna sa vizitez aceasta tara si trebuie sa recunosc ca Romania are multe de oferit: o istorie bogata, castele maiestuoase, oameni ospitalieri, traditii deosebite iar pentru mancarea de aici am un singur cuvant si anume excelent. Sunt sigur ca toti colegii care calatoresc alaturi de mine sunt de acord Romania este intradevar o tara foarte romantica." David Lee - turoperator.

Proiectul de promovare a inclus de asemenea prezentari directe in tarile respective catre liderii de opinie si companiile interesate de realizarea de incentive-uri, precum si articole in presa locala si sponsorizari ale diferitelor evenimente.

Investitia a presupus atat realizarea unor materiale de promovare catalog, CD, site specializat www.feel-romania.com, cat si a unor evenimente speciale cum ar fi si aceasta calatorie de familiarizare a agentilor cu tara noastra. Beneficiile aduse de un astfel de proiect se vor vedea in timp, insa sunt de interes national.


Tiriac TRAVEL (infiintata in 1993 sub denumirea de DACIA Tour, ca agentie de turism specializata pe activitatea de ticketing si acreditata IATA) pune la dispozitia celor interesati posibilitatea organizarii de zboruri speciale cu aparatele din flota Companiei TiriacAir si ofera servicii turistice complete pentru adulti si copii, in strainatate sau in Romania: bilete de avion, cazari, turism de afaceri, calatorii motivationale, cursuri de limbi straine in strainatate, asigurari medicale de calatorie, programe pentru straini etc.

Despre Tiriac Travel

Pentru detalii, va rugam contactati:
Cristina Vladau - Director marketing si vanzari Tiriac TRAVEL


Tiriac TRAVEL
Str. Boteanu nr.6 Bucuresti
Tel 021/3102922 (23)(24)
news@tiriac-travel.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tiriac-travel/tiriac-travel-promoveaza-agresiv-romania-pe-continentul-asiatic