Titan Machinery continua extinderea teritoriala alaturi de Maschio Gaspardo intr-o noua locatie la Slatina prin Starcon Agricultura.

Slatina - 5 aprilie 2012

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Industrie

Titan Machinery, cel mai mare dealer de utilaje agricole din lume, si importator autorizat pentru CASE IH in Romania, continua extinderea teritoriala alaturi de Maschio Gaspardo intr-o noua locatie la Slatina prin Starcon Agricultura.

Titan Machinery continua extinderea teritoriala alaturi de Maschio Gaspardo intr-o noua locatie la Slatina prin Starcon Agricultura.

Din dorinta de a fi cat mai aproape de fermieri, dupa deschiderea de acum doua saptamani a sediului de la Oradea, Titan Machinery mai face un pas inainte si impreuna cu Maschio Gaspardo incheie un contract de Distribuitor Autorizat cu Starcon Agricultura din Slatina pentru zona Oltenia.

Noua locatie se intinde pe o suprafata de 1.5 ha, din care cca 4000mp sunt alocati zonei de prezentare a utilajelor agricole CASE IH si Maschio Gaspardo. La inceputul anului viitor se va finaliza si a doua faza a proiectului, respectiv hala ce va deservi ca service pentru utilajele agricole. In calitate de Dealer Autorizat, Starcon Agricultura va comercializa utilaje CASE IH si va oferi seviciile de servisare cu ateliere mobile.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/titan-machinery-romania/titan-machinery-continua-extinderea-teritoriala-alaturi-de-maschio-gaspardo-intr-o-noua-locatie-la-slatina-prin-starcon-agricultura-