Utilitatea si avantajele serviciilor de inchirieri auto din Bucuresti si nu numai

BUCURESTI - 9 decembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Invata din acest articol care este utilitatea serviciilor de inchirieri auto , care sunt avantajele dar in acelasi timp afli si cum sa inchiriezi un automobil in siguranta.

Serviciile de inchirieri auto si-au facut aparitia pe piata din Romania cu mai bine de 10 ani in urma. De atunci si pana acum au aparut si au disparut foarte multe companii, preturile s-au schimbat foarte mult, la fel si serviciile. Desi au trecut multi ani de cand au aparut serviciile de inchirieri auto, romanii inca sunt sceptici si privesc serviciile de inchirieri auto cu alti ochi.

Cu toate ca s-au realizat si inca se realizeaza campanii de marketing in care fiecare companie de inchirieri auto isi promoveaza serviciile, ies pe piata cu articole utile si informative care sa ajute publicul, acesta tot nu a prins incredere in totalitate in aceste servicii.

Asa cum am mentionat si mai sus, multi oameni inca nu au o imagine clara in ceea ce privesc serviciile de inchirieri auto, iar noi am decis in acest comunicat sa va informam cum puteti sa inchiriati un automobil in siguranta, la pret bun si fara sa intampinati probleme.

Avand in vedere ca cel mai dezvoltat oras din Romania este Bucuresti, aici sunt si foarte multe companii ce ofera servicii inchirieri auto si trebuie sa aveti grija de la cine inchiriati. Intotdeauna inainte a inchiria un autoturism trebuie sa faceti o cautare pe internet si sa gasiti detalii despre compania respectiva. Majoritatea companiilor ce ofera servicii inchirieri auto au un website pe care isi prezinta toate detaliile legate de companie, preturi, flota auto si asa mai departe.

Pe site-ul fiecarei companii de inchirieri auto trebuie sa aveti in vedere urmatoarele 5 elemente:

1. Pagina: Despre Noi, este un element foarte important in care puteti observa anii de experienta, vechimea companiei respective precum si detalii despre viziunea acestora, parteneri, etc.

2. Verificati cu atentie preturile sa nu includa taxe ascunse. De asemenea daca doriti echipament suplimentar, de ex: scaun pentru copil, gps, etc., asigurati-va ca stiti care sunt costurile pentru fiecare echipament in parte.

3. Doriti sa veniti acasa de sarbatori si nu aveti un mijloc de transport de la aeroport catre destinatia finala, intrati pe google.ro si tastati: inchirieri auto aeroport bucuresti pentru a gasii o companie de la care sa inchiriati un automobil. Toti cei care vin de afara exact asa procedeaza, nimic rau in asta, dar este posibil sa nu aveti lei la dumneavoastra. Verificati pe site sau intrebati un consultant daca accepta plata si in alta moneda sau daca se accepta plata cu cardul. Astfel evitati diverse probleme.

4. Si unul dintre cele mai importante detalii dupa care trebuie sa va ghidati atunci cand doriti sa inchiriati un automobil este sa intrati pe site-ul companiei respective si sa cautati categoria recenziilor/parerile clientilor pentru a observa in detaliu serviciile care le ofera compania respectiva. Daca site-ul nu are o astfel de categorie incercati sa cautati profilul companiei pe Google Business Places.

5. Un alt element care poate atrage atentia sunt promotiile aflate in desfasurare, deja active. Prin asta, compania respectiva demonstreaza ca este interesata de clientii ei si doreste sa le ofere cele mai bune conditii.

Avand in vedere cele mentionate mai sus, va oferim ca exemplu compania Titan Rent ce ofera servicii de inchirieri auto atat in Bucuresti ca si la aeroporturile din Bucuresti, Henri Coanda si Otopeni. Titan Rent este pe piata din Romania de peste 7 ani de zile, treptat si-au imbunatatit serviciile dar si flota auto. In permanenta acestia diverse promotii pentru fidelizarea clientilor, oferind diverse echipamente gratuit la inchirierea unui automobil cat si un card de fidelitate prin care fiecare client beneficiaza de reducere. Cel mai mult ii recomanda recenziile primite din partea clientilor cu care au colaborat si inca colaboreaza.

A inchiria un automobil inseamna foarte multa mobilitate, accesabilitate si administrarea timpului tau intr-un mod benefic tie. Atunci cand te afli intr-un oras nou fie in interes de serviciu sau in vacanta, este mult mai util sa inchiriezi un autoturism decat sa astepti dupa transportul in comun sau dupa un taxiu.

Nu uitai inainte de a semna luarea in primire a automobilului pe care doriti sa il inchiriati, faceti o verificare impreuna cu consultantul companiei respective. Nu este nevoie sa va grabiti, acest proces trebuie parcurs in detaliu pentru a nu intampina la predare probleme.

Despre TitanRent

Rapid si fara complicatii la volanul unei masini de inchiriat. Preturi accesibile si negociabile. Mobilitatea este Cheia succesului, cu minima incredere in NOI, ramane numai sa va concentrati asupra propriei afaceri.rent a car logan,

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/titanrent/utilitatea-si-avantajele-serviciilor-de-inchirieri-auto-din-bucuresti-si-nu-numai