Tobi Deco Design promoveaza noua colectie de tablouri grand canvas in format XXL

BUCURESTI - 17 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, HoReCa, Internet

Live site

Descopera online colectia Tobi Deco Design cu tablouri decorative grand canvas imprimate digital pe panza artist canvas. Decoratiuni interioare pentru spatii rezidentiale sau comerciale care permit o suprafata de afisare generoasa. Livrare gratuita oriunde in Romania, calitate premium si promotii saptamanale.

Tablou grand canvas alb negru Tobi Deco Design

Tablou grand canvas alb negru Tobi Deco Design

 Trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus, dacă vrei sa poți să vezi foarte departe 

Constantin Brancusi

Tablou-Canvas.ro este un magazin online romanesc administrat de firma Tobi Deco Design SRL. Pe site-ul nostru comercializam o gama variata de produse pentru design interior, standardizate sau personalizate la cerere.

Pe langa principalele categorii de produse precum tablouri canvas, multicanvas, stickere decorative si postere inramate, am lansat colectia Tablouri Grand Canvas.

O colectie de tablouri decorative moderne in format XXL, imprimate digital pe panza artist canvas si intinse pe un cadru de lemn(sasiu).

O solutie decorativa eleganta si accesibila pentru spatii de afisare generoase precum sedii de firma, sali de conferinte, spatii comerciale, rezidentiale sau HoReCa.

Informatii utile despre noua colectie de tablouri grand canvas:

Se pot realiza dintr-o singura imagine, in dimensiuni personalizate sau in varianta de tablouri multicanvas realizate din 2,3,4 sau 5 piese, in functie de spatiul de afisare disponibil. 

Tablourile grand canvas mai sunt denumite si musem canvas, au un aspect modern, panza imbraca in totalitate sasiul de lemn, sunt usor de intretinut si sunt realizate din materiale de calitate.

Toate produsele comercializate de Tobi Deco Design, sunt realizate doar pe baza de comanda si sunt atent verificate de angajati nostri. Astfel garantam produse perfecte, un serviciu de consultanta prietenos cat si o politica de retur simpla si onesta.

Orice produs din colectia online Tobi Deco Design cu tablouri moderne se poate realiza personalizat la cerere in orice alt format, dimensiuni sau culori.

Multumim pentru vizita si va asteptam printre clientii nostri multumiti.

Despre TOBI DECO DESIGN SRL

De multe ori ne intrebam despre secretul succesului si raspunsul este simplu: concentrare, munca asidua si tenacitate. Putem spune si un gram de noroc dar nu ne putem baza intotdeauna pe asta.

Este nevoie de pricepere in ceea ce faci,dorinta si disciplina in autoeducare. Stim ca fiecare proiect este diferit si ne straduim sa il materializam cat mai aproape de forma sa finala. Pentru ca ne plac provocarile.

Credem ca viata merita sa fie traita in bucurie si in armonie cu spatiul caruia ii apartinem. Noi credem ca nu ne putem permite sa traim in lume fara frumusete, chiar si, sau mai ales in cele mai prozaice momente.