Acoperisul Gerard genereaza economii la lucrarile de restaurari

Ploiesti - 13 august 2009

Comunicat tip General in Constructii

Cel mai usor produs de pe piata tiglelor metalica protejeaza structurile de rezistenta si bugetul familiei.

Tigla metalică cu acoperire de piatră naturală tip Gerard este soluţia ideală pentru lucrări de renovări şi restaurari unde are un avantaj competitiv net, greutatea de 6 – 7 ori mai mică decât a altor sisteme.
Învelitoarea de tip Gerard reduce la maxim presiunea unei structuri deja slăbite şi generează economii de până la 10 % la costurile de renovări şi restaurări ale şarpantei.
La doar 7 kg/mp, un acoperiş Gerard de 200 mp cântăreşte cu aproximaţie 1,4 t, faţă de aproximativ 8 t soluţiile tradiţionale.
“Pe fondul unui an plin de incertitudine trebuie să speculăm orice fluctuaţie din sectorul construcţiilor, iar creşterile de luna trecută relevate de INS în special în zona de lucrări de renovare ne avantajează, produsul Gerard fiind unul dintre cele mai uşoare.” Bianka Dobre director Marketing Final Distribution
Acoperişul Gerard este o achiziţie pe termen lung, producătorul AHI Roofing oferind beneficiarilor săi una dintre cele mai mari garanţii existente pe piaţa produselor de profil: 50 de ani.
Un alt avantaj pe care ţigla Gerard îl prezintă este acela că nu modifică aspectul iniţial al clădirilor venerabile. Acoperirea de piatră naturală, asigură aspectul materialelor ieşite din atelierele meşteşugarilor.
Tabla tip ţiglă GERARD a fost profilată ca replică la unul dintre stilurile consacrate ale învelitorilor tradiţionale, precum ţigla ceramică, şindrilă, cu avantajul suplimentar conferit de substratul metalic, pentru a asigura performanţe superioare la intemperii.