INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA
Alege impactul, alege increderea, alege Comunicatedepresa.ro! Cere o oferta personalizata pentru campanii electorale pe ziare.com, acasa.ro si comunicatedepresa.ro!Contacteaza-ne la info@comunicatedepresa.ro sau la 0374.112.675.
Cum scapi de pericolul infectiei urinare
BUCURESTI - 20 mai 2014
Comunicat tip General in Sanatate, Social, Farmaceutic
Infectia urinara reprezinta un pericol tot mai des intalnit pe timpul verii. Distractia la plaja, la piscina sau la strand se poate transforma usor intr-o amintire neplacuta atunci cand constati ca ai o infectie urinara.
Ce este infectia urinara? Este o afectiune frecventa a sistemului genital feminin si masculin, cauzata de prezenta germenilor si a bacteriilor. In lume, infectiile urinare sunt catalogate ca a doua infectie raspandita, dupa infectiile respiratorii. Ba mai mult, cercetarile au aratat ca una din cinci femei dezvolta o infectie urinara in cursul vietii. La barbati infectiile urinare nu sunt atat de frecvente, dar atunci cand survin, au severitate mai mare decat la femei.
Ce cauzeaza infectia urinara? Infectiile tractului urinar pot fi cauzate de orice tip de bacterii, dar cel mai frecvent sunt declansate de Escherichia Coli sau E coli. Acestea sunt bacterii care se gasesc in mod normal in intestine. Infectiile tractului urinar cu Escherichia Coli pot fi dureroase sau incomode, dar sunt usor de tratat si prevenit.
Cum stiu ca sufar de infectie urinara? Infectiile sistemului urinar cauzate de E coli au o varietate de simptome. Printre acestea se numara durerea resimtita in zona partii inferioare a spatelui sau a pelvisului, intrucat bacteriile determina inflamarea rinichilor si a vezicii urinare.
In cazul in care bacteriile se concentreaza asupra uretrei, vei experimenta o senzatie de arsura si durere in timpul sau dupa incheierea mictiunii. Urina ar putea fi inchisa la culoare sau tulbure, mirosul acesteia se va modifica si ar putea contine chiar si urme de sange.
Stiai ca infectiile urinare frecvente sau netratate pot duce, in timp, la infertilitate si la afectiuni renale grave, de multe ori ireversibile?
Tratamentul clasic in cazul infectiilor urinare se bazeaza pe antibiotice, insa acestea pot dauna organismului, prin slabirea sistemului imunitar, mai ales daca sunt luate pe o perioada indelungata de timp sau in cure succesive.
Din fericire, in farmacii exista gama URACTIV pentru protejarea ta impotriva acestor infectii. Gama URACTIV este singura gama care depisteaza, trateaza si previne infectia urinara:
Uractiv Test: dispozitiv medical care ajuta la depistarea infectiilor urinare chiar acasa, in 3 pasi si 3 minute. Acesta identifica in urina prezenta eritrocitelor, nitritilor si leucocitelor, fiind similar cu testele ce se efectueaza in laborator.
Uractiv Forte: supliment alimentar, cu o compozitie naturala de strugurii ursului si albastru de metilen, care calmeaza durerea si inflamatia, distruge bacteriile responsabile de aparitia infectiei urinare, elimina nisipul si previne formarea litiazei urinara. Acest produs este disponibil in farmacii si plafare intr-un pachet special: Uractiv Forte + servetele intime CADOU.
Uractiv Med: dispozitiv medical UNIC in Romania, cu un continut de extract de merisor, care previne si trateaza infectia urinara in mod natural, fara antibiotic, fara reactii adverse.
URACTIV se administreaza de la aparitia primelor semne de disconfort la nivel urinar si pana la disparitia acestora.
Uractiv - rapid, eficient, vizibil in infectiile urinare!
Citeste mai mult pe: http://sanatate.acasa.ro/boli-7/cum-scapi-de-pericolul-infectiei-urinare-192005.html#ixzz32FujVBpq