L’OCCITANE România a lansat o nouă formulă anti-îmbătrânire

BUCURESTI - 22 septembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Sanatate, Stiinta / Cercetare, Farmaceutic

Joi, 17 septembrie, la Ambasada Franței din București, L’OCCITANE a lansat în România un produs in gama DIVINE. Acesta dispune de o formulă nouă și o tehnică specifică de aplicare cu rezultate imediate.

L’OCCITANE România a lansat o nouă formulă anti-îmbătrânire

De acum, toată eficiența și senzorialitatea unui tratament facial profesionist poate fi experimentată chiar acasă cu ajutorul noului produs.

CREMA MASCĂ DIVINE a fost creată pentru a fi folosită în două moduri diferite: fie zilnic, ca o cremă pentru față, fie de două ori pe săptămână, ca o mască, conferind tenului o hidratare mult mai intensă. Formula unică Divine dezvăluie tinerețea pielii și reface chiar și tenul matur, foarte uscat, oferind un moment de confort și pură relaxare.

Studiile clinice efectuate de specialiștii L`OCCITANE  au demonstrat că, dacă este folosită zilnic, Crema DIVINE are efecte de:

- Hidratare intensivă– 93%*

- Relaxare  imediată – 84%**

- Odihnire – 87%**

APLICATORUL DIVINE, adjuvant în aplicarea Cremei Mască, are un design inspirat de floarea prețioasă de imortele. Învăluit în aur de 24 de carate, Aplicatorul Divine este special creat pentru a se adapta formei mâinilor, dar și nevoilor pielii.

Mai multe informații despre gama Divine se găsesc pe L'OCCITANE.

 

*Eficiență demonstrată pe 53 de femei timp de 8 săptămâni.

 **Eficiență demonstrată cu ajutorul aplicatorului pentru masaj, pe 31 de femei timp de 4 săptămâni.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tonic-advertising/l-occitane-romania-a-lansat-o-noua-formula-anti-imbatranire