Black Friday demoleaza preturile pe Tools Store: Scule, unelte si echipamente pentru fiecare

Iasi - 17 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail, Internet, Energie

Tools Store: Scule, unelte si echipamente pentru fiecare, lanseaza vineri, 21 Noiembrie 2014, ora 00:00 campania Black Friday 2014 . Se anunta reduceri de pana la 70% la produsele din categoriile: compresoare, scule electrice, sudura, energetice, gradina si curatenie. Nu rata ocazia sa cumperi produsul dorit: poate o drujba, o bormasina, un stabilizator de tensiune sau un compresor.

Black Friday 2014 Tools Store

Black Friday 2014 Tools Store

 Garantam livrarea imediata din stoc, suport tehnic specializat si produse autentice. 

Echipa Tools Store

Magazinul online cu cea mai variata gama de scule, unelte si echipamente, Tools Store, anunta in campania Black Friday 2014: Demolam preturile! reduceri de pana la 70% la produsele aflate in promotie. 

Produsele comercializate se adreseaza atat prefesionsitilor din domenii ca: instalatii, constructii, bricolaj, energetic, agricol, curatenie cat si utlizatorului casnic: meseriasului de weekend, pasionatii de Do it Yourself chiar si gospodinelor.

Datorita profilului tehnic al produselor noastre, echipa de suport este pregatita asaltului de intrebari ce vor aparea in perioada campaniei. Specialistii nostri vor avea raspuns pentru orice tip de intrebare. 

Cea mai populara categorie din campania de Black Friday 2014 este de departe categoria Scule electrice. In cadrul campaniei, atat profesionistii cat si utilizatorii ocazionali de scule electrice vor putea achizitiona la preturi reduse cu pana la 50% diferite scule electrice ca: bormasini, ciocane rotopercutoare, polizoare, masini de slefuit sau diverse scule cu acumulatori. 

Si pentru ca iarna se apropie cu pasi repezi, Tools Store a pregatit o oferta speciala pentru drujbe, freze de zapada, aeroterme si tunuri de calduri de Black Friday. Oferta la drujbe, aeroterme si freze de zapada vine sa intampine nevoile populatiei in anotimpul rece. 

De asemenea, firmele de curatenie si gospodinele pot profita de oferta de Black Friday la categoria Aspiratoare. Am pregatit si in cadrul acestei categorii o varietate de produse ce poate satisface orice nevoie. Vor fi prezente oferte Black Friday la aspiratoarele profesionale sau la cele casnice. 

Cu ajutorul sculelor, uneltelor si echipamentelor furnizate de Tools Store majoritatea profesionistilor si utilizatorilor isi desfasoara proiectele mult mai rapid si mult mai eficient. In plus, personalul tehnic specializat va poate oferi consultanta tehnica la achizitionarea de compresoare si scule pneumatice, stabilizatoare de tensiune si generatoare de curent, aparate de sudura, scule de gradina si electrice. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tools-store/black-friday-demoleaza-preturile-pe-tools-store-scule-unelte-si-echipamente-pentru-fiecare