TOP HoReCa si-a majorat capitalul social cu peste 100%

BUCURESTI - 26 iunie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

TOP HoReCa si-a majorat capitalul social cu 119%, ajungand la 479 000 RON.
Pentru continuarea politicii de crestere si dezvoltare a companiei, actionarii au decis majorarea capitalului social de la 219 000 RON la 479 000 RON. Acesta actiune se incadreaza in strategia de dezvoltare pe termen mediu si lung a companiei si reprezinta a doua etapa a majorarii de capital, dupa ce in iulie 2007 capitalul a fost majorat de la 19 000 RON la 219 000 RON.

TOP HoReCa si-a majorat capitalul social cu peste 100%

“Majorarile de capital propuse si realizate pana acum reprezinta investitii pentru dezvoltare si sporirea calitatii serviciilor si produselor pe care compania noastra le ofera. Aceste majorari sunt primul semn pe care compania noastra il transmite pentru a sublinia interesul pentru dezvoltarea contiunua si cresterea gradului de satisfactie al clientilor.”declara Gabriel Iovu, CEO al TOP HoReCa.

“Ne concentram eforturile pentru dezvoltarea infrastructurii si pentru a fi intotdeuna in pas cu ultimele tehnologii. Doar in acest fel putem oferi servicii de top, moderne si adaptate nevoilor clientilor nostri.”, completeaza Dl. Iovu.

Despre TOP HoReCa

Despre TOP HoReCa:
TOP HoReCa este primul integrator de soluţii IT pentru hospitality de pe piaţa românească. Compania îşi oferă din 1991 serviciile în cadrul restaurantelor, hotelurilor, cafenelelor şi în general tuturor unităţilor de alimentaţie publică în ceea ce priveşte sistemele de marcaj, gestiunea stocurilor, administraţie, management şi contabilitate. TOP HoReCa este Microsoft Certified Partner si este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii.

Din portofoliul TOP HoReCa fac parte marcile proprii eXpresSoft (sistem integrate pentru horeca & retail), YourSoftWay (SAAS) si POS market (magazin online pt. echipamente, accesorii si consumabile de tip POS), precum si Amadeus PMS (sistem de management hotelier), LRS (sisteme de paging), Swisscom Hospitality (acces internet pt. camere de hotel) si BookaTable (portal de rezervari online pt. restaurante) pentru care, compania este reprezentant unic in Romania.

Contact TOP HoReCa:
Alina Soare
Marketing Manager
Tel: +40 21 201 11 02
Fax: +40 21 201 11 03
www.tophoreca.ro

marketing@tophoreca.ro