YourSoftWay.ro intră în programul Hyper-V de la Microsoft

BUCURESTI - 16 martie 2009

Comunicat tip General in IT&C

YourSoftWay.ro a încheiat un parteneriat cu Microsoft pentru a intra în programul Hyper-V şi pune la dispoziţie împreuna cu acesta, testarea serviciilor virtuale gratuit, pe o perioadă de 2 luni.

Pentru continuarea politicii de dezvoltare, compania a decis încheierea unui nou parteneriat cu Microsoft România, în ceea ce priveşte programul de virtualizare Hyper-V. Această acţiune se încadrează în strategia de creştere pe termen mediu şi lung a platformei YourSoftWay.ro şi reprezintă un pas important în dezvoltarea companiei. De asemenea, reprezintă o confirmare a progresului şi a succesului înregistrat în ultimele luni.

“ Virtualizarea reduce costurile de administrare IT, eficientizează utilizarea echipamentelor hardware, optimizează infrastructura şi reţeaua şi îmbunătăţeşte disponibilitatea serverelor. Pentru a demonstra practic toate aceste beneficii, clienţii YourSoftWay.ro vor putea testa soluţiile, începand de luni 16 martie, pe serverele virtuale disponibile. Oferim împreună cu Microsoft România, 2 luni de utilizare gratuită, după care clienţii vor putea să stabilească daca merg mai departe sau nu.” explică Gabriel Iovu, General Manager al Your Soft Way.
“Ne concentram eforturile pentru dezvoltarea infrastructurii si pentru a fi intotdeuna in pas cu ultimele tehnologii. Doar in acest fel putem oferi servicii moderne si adaptate nevoilor clientilor nostri.”, completeaza Dl. Iovu.

Despre TOP HoReCa

Despre Your Soft Way:
Your Yoft Way este un brand dezvoltat de TOP HoReCa şi reprezintă primul provider de soluţii de tipul Software as a Service (SAAS) de pe piaţa românească. TOP HoReCa a dezvoltat platforma YourSoftWay.ro începând cu anul 2006, timp în care a investit constant în dezvoltarea infrastructurii bazată pe tehnologie Microsoft şi IBM. În momentul de faţă, YourSoftWay.ro oferă servicii de tipul Hosted Exchange şi Hosted Share Point, ce beneficiază de o stabilitate garantată de 99,9%. În 2009, compania va investi în dezvoltare pentru a oferi şi serviciul de Hosted CRMprin intermediul platformei YourSoftWay.ro.

TOP HoReCa a înregistrat în ultimul an o creştere de 40%, cu o cifră de afaceri cumulată de 1,5 mil. Euro. Din portofoliul companiei fac parte, pe lângă YourSoftWay.ro şi brand-urile eXpresSoft şi POSmarket.ro.

Alina Soare
Marketing Manager
Tel: +40 21 201 11 02
Fax: +40 21 201 11 03
marketing@tophoreca.ro