Topman.ro singurul magazin de care bărbații au nevoie

Floresti - 20 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail, Internet

Top Man s-a lansat pentru a întămpina problemele zilnice ale bărbaților. Magazinul comercializează produse de îngrijire personală dar și cadouri pentru bărbați. Pentru că este un magazin special majoritatea brandurilor se găsesc doar aici.

Topman.ro singurul magazin de care bărbații au nevoie

Noi barbații știm dintotdeauna cât de greu e să întrebi vânzătoarea despre un anume produs. Oricât de bine intenționată ar fi acea vânzătoare, ea nu va putea să ne îndrume spre ce avem noi nevoie cu adevărat. Ce poate să ne spună o vânzătoare despre iritațiile după ras? Dar despre cel mai bun produs pentru barbă? La Top Man vom găsi produse special gândite pentru nevoile noastre.

Suntem mereu la dispoziția clientului cu cele mai utile informații și cu produse ce și-au dovedit calitatea pe plan internațional. Și produsele din supermarketuri sunt cunoscute dar nu și recunoscute. De câte ori am fost dezamăgiți de un produs din supermarket? De gelul de păr care nu se mai curăța sau de același deodorant care nu a evoluat calitativ în toți anii în care l-am folosit. De câte ori n-am mers la muncă cu fața iritată după un bărbierit mediocru? Cât de dezamăgiți am fost de parfumul original și scump pe care l-am adus în grabă acasă doar pentru a realiza că nu e atât de masculin pe cât ne-am fi așteptat? Ba chiar că mirosea inacceptabil de similar cu cel al iubitei? De câte ori am avut nevoie de o cremă și a trebuit să o cerem iubitei sau nevestei pentru că la noi nu s-a gândit nimeni? Și atunci când căutam un produs pentru noi mereu primeam același răspuns: 'avem ceva în colț acolo pentru bărbați'. Calvarul a luat sfârșit pentru că noi punem bărbatul pe primul plan. Am adus pentru asta mărci din toate colțurile lumii: australiene, britanice, italiene, suedeze și naturiste dar și branduri românești pentru că nu trebuie să fie 1 Decembrie să fim mândri de noi.

Dar nu ne lăsăm orbiți de mândrie și promitem să ghidăm și femeile în căutarea unui cadou pentru bărbatul din viața lor. De ce să sufere atunci când fac cadou ceva cumparat în grabă de la o benzinărie din lipsă de idei? Noi le întămpinăm cu cele mai bune sfaturi personalizate pentru că nu contează cât de scump e cadoul ci cât de special se sime sărbătoritul.

Top Man este un magazin aparte pentru comunitatea bărbaților ce vor să devină cea mai bună versiune a lor, acum chiar au și 'uneltele' necesare.