3 beneficii ale marsurilor pentru bebelusi

BUCURESTI - 8 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Orice părinte și-ar dori să aibă mai multe mâini disponibile, nu-i așa?Cei mai ocupați dintre părinți sunt adesea nevoiți să jongleze simultan mai multe sarcini prin casă – există un studiu care arată că o mamă are circa 42 de sarcini zilnice - printre care: pregătirea meselor în familie, îmbrăcarea și spălarea bebelușului, curățenia casei, supravegherea celui mic și multe altele.

Însă, știai că există o rezolvare rapidă la aceste probleme?

Marsupiile pentru bebeluși le permite părinților și îngrijitorilor libertatea de a-și continua rutinele normale. Astfel, în timp ce bebelușul este purtat aproape de corpul nostru, reușim să profităm la maxim de acele momente trecătoare pe care le prețuim cu toții.

Beneficiul ”hands-free”

Purtând bebelușul în marsupiu în jurul casei și în toate aventurile tale, vei putea avea ambele mâini libere. Da, asta înseamnă că îți vei rezolva mai ușor treburile zilnice, dar îți va oferi și mai multe motive să ieșiți împreună în parc sau la cumpărături, să mergeți la un eveniment cultural sau pur și simplu să savurezi o ceașcă de cafea împreună cu cele mai bune prietene, și toate acestea în timp ce îți păstrezi prichindelul aproapte de tine.

O legătură mult mai puternică

Mirosul dulce și senzația de respirație blândă a bebelușului tău pe pielea ta, în timp ce doarme pe pieptul tău, este ceva pe care un părinte nu-l va uita niciodată, indiferent de cât timp va trece. Din păcate, această perioadă într-adevăr trece mult prea repede, dar prin purtarea bebelușului în marsupiu, vei putea profita la maxim de fiecare secundă. Apropierea fizică și atingerea vă va relaxa și vă va conecta pe amândoi.

Acces mai ușor la alăptare

Cei mai mulți dintre noi am fi de acord că a avea masa preferată disponibilă 24/7, ar fi un vis devenit realitate. Îi poți îndeplini bebelușului tău această dorință atunci când îl vei purta în marsupiu, permițându-i accesul constant și ușor la alăptare. Hrănindu-l la cerere, vei evita acele situații repetitive când va începe să plângă de foame, ceea ce înseamnă că te vei putea bucura de mai multe momente de joacă și chicolteli cu bebelușul tău.

Marsupiile pentru bebeluți oferă părinților o flexibilitate suplimentară atât necesară unui stil de viață mereu ocupat și sunt o modalitate fantastică de a stabili o legatură puternică cu bebelușul.

Un marsupiu cu protecție din bumbac, realizat din material poros, anti-transpirație și cu buzunar plasat strategic, pentru susținerea cu mâna a greutății copilului, va asigura mobilitatea și confort bebelușului. 

Articole și produse pentru igiena și îngrijirea bebelușului, comandă acum de pe Vlafi.ro!