5 motive pentru a alege operatia de corectare a pleoapelor cazute - blefaroplastie

BUCURESTI - 5 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Operația de corectare a pleoapelor căzute, cunoscută și sub denumirea de blefaroplastie , este una dintre cele mai populare proceduri faciale cosmetice pentru capacitatea sa de a îmbunătăți dramatic estetica facială.

1. Arăți obosit, chiar și atunci când nu ești.

Ridurile de expresie prea adânci reprezintă o consecință a procesului de îmbătrânire, dar și cel mai mare nemesis al acestei etape din viață și pot face pleoapele să se lase. Acest lucru, în plus față de pungile de sub ochi, te poate face să arăți mult mai în vârstă și mai obosit. 

În acest caz, operația de blefaroplastie superioară îți poate ridica pleoapele astfel încât acestea să nu mai coboare, iar o operație de blefaroplastie inferioară îți poate elimina ridurile și reduce umflarea ochilor, astfel încât să arăți și să te simți mai tânăr cu câțiva ani.

2. Nu mai poți vedea așa cum obișnuiai.

Uneori, atunci când acuitatea ta vizuală nu mai este atât de precisă, nu are nimic de-a face cu sănătatea și vederea ochilor tăi. Însă, pleoapele tale pot fi vinovate de acest lucru. 

Atunci când pleoapele sunt lăsate, pot crea ”capace” peste ochi care îți pot reduce vederea periferică. Acest lucru poate provoca probleme în special atunci când conduci sau citești o carte. Operația de blefaroplastie superioară te poate ajuta să îți restaurezi vederea clară și aspectul tineresc.

3. Pielea de pleoape și-a pierdut elasticitatea.

Poate ai observat că atunci când te machiezi, acest proces nu mai este la fel de ușor ca altădată. Îmbătrânirea și-a pus din nou amprenta și elasticitatea pielii pare să fi dispărut. În realitate, cutele naturale ale pleoapelor se ascund sub excesul de piele, grăsime și mușchi de pe acestea.

Operația de blefaroplastie superioară îndepărtează pielea în exces și redă un aspect întinerit al feței. 

4. Alergii oculare.

Alergiile cronice se manifestă prin inflamații la nivelul ochilor. Acestea pot provoca, de asemenea, cearcăne întunecate sub ochi care nu par să dispară, indiferent de cât de mult dormi. 

Operația de blefaroplastie superioară poate elimina zona pufoasă sau umflată din jurul ochilor, precum și cearcănele întunecate. Și chiar dacă încă mai suferi de aceste alergii, cel puțin ochii tăi nu vor mai suferi cu tine.

5. Dorești să faci ceva frumos pentru tine.

Majoritatea pacienților care intră în cabinetul nostru Be Perfect din București și întreabă despre blefaroplastie, caută pur și simplu o modalitate de a-și restabili încrederea. 

O nouă oportunitate de carieră, o nouă relație sau o nouă etapă din viață poate să fi declanșat o dorință în tine să arăți la fel de tânăr pe cât te simți. Operația de corectare a pleoapelor căzute îți poate spori încrederea și îți poate oferi perspectiva nouă de care ai nevoie.

Sunt Dr. Bortolini Alin, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, fondatorul conceptului de frumusețe integrată Be Perfect București și te aștept să-mi spui ce dorești să modifici sau să îmbunătățești la tine!