5 sfaturi pentru o recuperare mai bună după operația de implant mamar

BUCURESTI - 26 august 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

În cadrul clinicii de chirurgie estetică și plastică Be Perfect București, popularitatea operației de implant mamar continuă să crească. Această intervenție chirurgicală are una dintre cele mai ridicate rate de satisfacție a pacienților din orice procedură cosmetică și din motive întemeiate. Tehnologia avansată de implant mamar a îmbunătățit opțiunile chirurgilor de a crea rezultate cu aspect natural, iar tehnicile chirurgicale moderne și protocoalele de gestionare a durerii au făcut ca procesul de recuperare să fie mai sigur, mai rapid și mai confortabil pentru majoritatea pacientelor.

”Cum este recuperarea după operația de implant mamar?”. Majoritatea pacientelor sunt plăcut surprinse să afle că recuperarea este, în general, confortabilă și lipsită de evenimente pentru cele care urmează instrucțiunile postoperatorii pe care le oferă practica medicală Be Perfect București.

Cele 5 sfaturi detaliate din acest articol poate contribui, de asemenea, la îmbunătățirea șanselor ca recuperarea după operația de implant mamar să meargă fără probleme.

1. Solicită ajutor de la o persoană în care ai încredere. Vei avea nevoie de o persoană care să-ți fie alături pe toată perioada experienței și să-ți ofere transport la și de la centrul medical chirurgical. De asemenea, vei avea nevoie de cineva care să te ajute și acasă. În primele două zile, să ai pe cineva cu care să împărtășești experiența și care să te ajute cu diverse treburi prin casă, de fapt, să fie acolo „pentru orice eventualitate” este o sursă excelentă de confort și ajutor. De asemenea, te poate ajuta să vorbești cu cineva care să aibă grijă și de copii și animalele de companie în timp ce treci prin această perioadă de recuperare.

2. Creează un mediu relaxant la tine acasă. Dr. Bortolini Alin își încurajează întotdeauna pacientele să-și creeze un loc confortabil și relaxant, în care să-și petreacă cea mai mare parte a perioadei de recuperare. Acest lucru se poate face cu o zi înainte de operație. Asigură-te că ai acces ușor la apă potabilă, gustări sănătoase, materiale de lectură, perne și orice alt lucru esențial de care ai putea avea nevoie.

3. Timp liber de la job. Multe dintre pacientele supuse operației de implant mamar, se simt pregătite să se întoarcă la job după aproximativ 3 zile, însă medicii chirurgi recomandă cel puțin o săptămână liberă de la job dacă pacienta lucrează la birou. Dacă slujba ta necesită efort fizic, așteaptă-te să îți iei mai mult timp liber deoarece, de obicei, efortul fizic și sportul trebuie evitat timp de cel puțin 2 luni.

4. Planifică din timp. Completează prescripțiile înainte de data operației de implant mamar. Gândește-te la orice altceva care ar putea fi esențial imediat după procedură - sutienele chirurgicale sunt printre acele lucruri esențiale pe care ar trebui să le ai deja achiziționate înainte de procedură. Planificarea din timp te va ajuta să reduci factorii de stres în timpul recuperării.

5. Urmează instrucțiunile medicului chirurg. Dr. Bortolini Alin le oferă pacientelor sale o listă detaliată de instrucțiuni care, atunci când sunt respectate cu diligență, contribuie la îmbunătățirea probabilității că recuperarea să decurgă fără probleme. Aceste instrucțiuni acoperă medicamentele pentru durere, rutina de îngrijire, reguli de igienă, controalele, consultul ecografic anual și multe altele.

Este important să înțelegem că procesul de recuperare este unic pentru fiecare pacient. În plus, recuperarea pentru pacientele ale căror implanturi au fost inserate sub mușchii pectorali (plasare submusculară) este diferită pentru cele cu plasare deasupra mușchiului (subglandulară).

La clinica Be Perfect, chirurgia cosmetică este mai mult decât o îmbunătățire a înfățișării! Sună azi la 0766 252 161 și programează-te la o consultație gratuită.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/top-on-web-srl/5-sfaturi-pentru-o-recuperare-mai-buna-dupa-operatia-de-implant-mamar