Acidul hialuronic, secretul unui ten tânăr şi frumos

BUCURESTI - 22 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Datorită procedurile injectabile cu acid hialuronic, obținerea rapidă a unui nou aspect mai tânăr este acum accesibilă tuturor. Din 2016, liftingurile chirurgicale nu mai sunt necesare pentru a arăta cu 5-10 ani mai tineri. De ce procedurile injectabile cu acid hialuronic ar putea fi ideale pentru tine? Citește mai departe.

Cel mai sigur produs din punct de vedere estetic

După colagen și toxina botulinică, medicina estetică oferă acum un produs de umplere fiabil, care oferă adesea rezultate impresionante pentru combaterea efectelor îmbătrânirii. Acidul hialuronic are proprietăți hidratante incredibile care fac posibilă practicarea tehnicilor moderne și avansate de injectare.

O substanță naturală și resorbabilă

Când vine vorba de proceduri cosmetice, tindem să ne ferim de introducerea substanțelor străine în organism, de teama efectelor secundare sau pentru că rezultatele obținute nu sunt naturale.

Din fericire, nu este cazul procedurile injectabile cu acid hialuronic, deoarece este o moleculă deja prezentă în corpul nostru, care produce aproximativ 5g din aceasta pe zi pentru a reînnoi celulele pielii. Gelul injectabil este sintetizat din culturi de microorganisme care alcătuiesc molecula de acid hialuronic. Odată injectat, se amestecă în mod natural cu acidul hialuronic din derm, reducând astfel orice risc de respingere sau de a dezvolta o alergie. De asemenea, se descompune în mod natural în corp după un timp.

Filozofia Clinicii Pogany oferă rezultate naturale și vizibile

Acidul hialuronic este foarte maleabil: trebuie doar ajustată corect doza pentru a obține rezultate optime. Prin urmare, pentru un efect natural, doza injectată va fi ajustată la cea mai apropiată zecime de mililitru pentru a respecta morfologia feței și pentru a evita efectul de „hipercorecție”. Ulterior, va fi posibil să se mențină efectul vizual obținut prin reînnoirea injecțiilor la fiecare 12 sau 18 luni. Cantitatea de acid hialuronic care trebuie injectată va fi apoi redusă.

Efect intens hidratant

Datorită efectelor îmbătrânirii, pielea devine fragilă, subțire și uscată. De aceea, pielea matură necesită mai multă îngrijire. Pe lângă faptul că permite umplerea ridurilor adânci, acidul hialuronic are avantajul de a promova hidratarea profundă a pielii datorită capacității sale de reținere a apei.

Proceduri injectabile nedureroase

Desigur, tratamentul se efectuează prin injecție, utilizând un ac fin sau o canulă, în funcție de tehnica preferată de medicul curant. La Clinica Pogany, pentru a face ședința cât mai confortabilă pentru pacienții noștri, folosim un gel anestezic pe care îl aplicăm cu câteva minute înainte de injecții în zonele care vor fi tratate. Pielea este astfel desensibilizată în timpul tratamentului și pacienta sau pacientul nu va simți nimic la punctele de injecție.

Oricare ar fi starea ta medicală și efectele îmbătrânirii pe pielea ta, acidul hialuronic ar putea fi o soluție de luat în considerare pentru a-ți restabili tinerețea. Nu ezita să ceri sfatul unuia dintre consultanții Clinicii Pogany!