Ai curiozități despre mărirea sânilor cu implanturi mamare

BUCURESTI - 23 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Dacă te-ai decis să îți mărești sânii cu ajutorul implanturilor mamare, tot ce trebuie să faci este să programezi un consult de specialitate cu Dr. Alin Bortolini. În timpul consultului, îi poți explica dorințele tale și îi poți pune orice întrebări ai avea în legătură cu intervenția de mărire a sânilor.

Cu Dr. Alin Bortolini, în cadrul Be Perfect București, femeilor li se oferă implanturi siliconice de ultimă generație și de cea mai bună calitate, dar și informații amănunțite în ceea ce privește inciziile pentru introducerea implanturilor siliconice și modul în care acestea sunt plasate - fie în buzunarul submuscular sau subglandular. 

Toate aceste decizii vor fi discutate temeinic cu Dr. Alin Bortolini în timpul consultului de specialitate. Împreună, veți putea decide asupra celui mai bun plan de chirurgie estetică pentru cazul tău specific. Deoarece Dr. Alin Bortolini are experiență în toate tipurile de intervenții de estetică chirurgicală la nivelul sânilor, el este capabil să creeze rezultate uimitoare pentru fiecare pacientă pe baza nevoilor și dorințelor lor individuale.

Implanturi mamare anatomice

Implanturile mamare anatomice sunt în „formă de lacrimă”, un aspect care arată mai conturat decât cel al implanturilor mamare rotunde. Aceste implanturi pot fi personalizate în funcție de ceea ce dorești, cu diferite umpluturi, profiluri și înălțimi, precum și alegerea de a introduce implantul în spatele glandei mamare (retroglandular) sau în spatele mușchiului pectoral (retromuscular).

Implanturile poziționate în buzunarul submuscular permit adesea un aspect mai natural, polul superior al sânului fiind mai puțin rotund și plin decât în partea inferioară. Implanturile anatomice au, de asemenea, înveliș texturat, destinat să ajute implantul să adere la țesutul în care este inserat, să împiedice deplasarea și rotirea implantului în sân și să schimbe potențial aspectul general.

Mărirea sânilor cu Dr. Alin Bortolini

Dr. Alin Bortolini va răspunde tuturor preocupărilor tale și îți va oferi toate informațiile necesare cu privire la opțiunile de implant mamar, inclusiv avantajele și dezavantajele tehnicilor de introducere a implanturilor: submuscular sau subglandular. El va efectua apoi un examen fizic amănunțit, va face măsurători și îți va crea cel mai bun plan de chirurgie estetică care să se potrivească corpului și stilului tău de viață, atingându-ți în același timp și obiectivele personale.

Indiferent ce vei decide, Dr. Alin Bortolini știe cum să ofere pacientelor sale rezultate fantastice. Datorită pregătirii sale, abilităților și experienței sale speciale cu implantul MENTOR, el îți poate oferi sânii frumoși, cu aspect natural, pe care îi dorești.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/top-on-web-srl/ai-curiozitati-despre-marirea-sanilor-cu-implanturi-mamare