Alege frumusetea naturala TRIND

BUCURESTI - 30 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Ai unghiile fragile, uscate, care se rup ușor sau care cresc lent? Gelurile și ojele semipermanente sunt un adevărat răsfăț pentru pasionatele de beauty, dar, adesea, aceste produse ne deteriorează unghiile în așa fel încât încep să strige după atenție. Din fericire, soluția este într-adevăr la fel de simplă ca investiția într-un kit special de produse tratament pentru îngrijire profesională: setul pentru unghii frumoase și rezistente, Perfect System de la Trind România.

PERFECT SYSTEM BY TRIND ROMÂNIA

Programul TRIND de îngrijire a unghiilor îți oferă unghii frumoase și puternice într-o perioadă scurtă de timp. Kit-ul Perfect System conține mai multe produse care întăresc și regenerează unghiile, dar și le menține sănătatea, în numai 2 săptămâni.

Trind Cuticle Remover, pentru a înmuia și elimina cuticulele crescute în exces 

Cuticulele crescute în exces inhibă creșterea unghiilor și arată neîngrijit. Trind Cuticle Remover înmoaie delicat cuticulele și îți permite să le îndepărtezi cu ușurință cu ajutorul unui bețisor de manichiură. Unghiile tale vor crește vizibil mai repede și vor arăta mai bine.

Trind Cuticle Balsam, pentru îngrijirea hidratantă a cuticulelor

Ai cuticule uscate? Sau te confrunți cu pielițe rupte la unghii (acele mici bucăți de piele din jurul cuticulelor care sunt foarte dureroase și care, în cel mai rău caz, chiar pot provoca infecții)! 

Balsamul de cuticule de la TRIND conține duo-lipozomi. Aceștia sunt lipozomi speciali care stimulează pielea să producă mai multe celule ale pielii, care sunt, în același timp, de o calitate mult mai bună. În plus, Trind Cuticle Balsam este îmbogățit cu agenți hidratanți importanți, care au capacitatea de a menține hidratarea pielii pentru o perioadă mai lungă de timp, chiar dacă mâinile tale se confruntă, de exemplu, cu soarele arzător și apa calcaroasă de la robinet.

Trind Nail Balsam, pentru îngrijirea hidratantă a unghiilor

Ai unghii care cresc lent sau sunt fragile și uscate? Trind Nail Balsam este hidratantul perfect, de exemplu, pentru unghii care se rup ușor sau se despică. 

Unghiile se usucă întotdeauna din diferite motive. Apa, soarele, aerul cald sau rece fac ca hidratarea naturală a unghiilor să dispară. Când aceasta dispare, unghiile devin uscate, ceea ce le face să se rupă cu ușurință.

Balsamul pentru unghii Trind, având în compoziție o cantitate eficientă de ingredient active - Biotina, ajută la menținerea hidratării unghiilor. Balsamul conține, de asemenea, și alți agenți naturali de hidratare și este garantat fără substanțe uleioase. Dacă unghiile tale sunt atât uscate, cât și fragile, combinația de Trind Nail Balsam și Trind Nail Repair îți va oferi rezultate excelente!

Trind Nail Repair Natural, cel mai bun întăritor de unghii 

Trind Nail Repair Natural este un întăritor eficient al unghiilor, care ajută la creșterea unghiilor puternice și, în același timp, le menține mai suple. Cu acest produs, unghiile nu se vor usca și nu se vor decolora. Formula unică se potrivește cu moleculele de proteine, ceea ce creează o structură rigidă care face unghia mai puternică. Un detaliu important este faptul că umiditatea naturală a unghiilor nu dispare. Prin urmare, unghiile rămân suple și arată răsfățate. 

TRIND România promovează naturalețea și eleganța prin produse tratament inovatoare ce redau strălucirea și vitalitatea unghiilor, în doar 2 săptămâni.