Alege produse sigure prntru copilul tau

BUCURESTI - 12 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Cărucioarele pentru copii sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și modele diferite. Când căutăm acel cărucior perfect care este și ușor și portabil, trebuie să ținem cont și de siguranța copiilor noștri.

Acest mini-ghid îți va explica ce anume să cauți pentru a alege cel mai bun cărucior pentru copilul tău:

- Caută un cărucior care a fost special conceput pentru vârsta, înălțimea și greutatea copilului tău. Un cărucior cu spătar care are 4 poziții de înclinare, până la poziția orizontală este recomandat pentru nou-născuți.

 - Caută un căruciorul care are centuri de siguranță cu prindere în 5 puncte: bretele, o curea între picioare și curele de talie care se conectează între ele. Un cărucior bun este unul ce dispune de un sistem special conceput pentru aerisire ce permite o circulație a aerului. În plus, materialele trebuie să fie de înaltă calitate, hipoalergenice, rezistente la apă, vânt și raze UV. Cele mai bune frâne blochează roțile din spate prin mecanismele de acționare a roților, în loc să se bazeze pe presiunea în pneuri.

- Caută un cărucior în care roțile anterioare se pot bloca pe direcția de mers sau se pot roti la 360 de grade (roți pivotante) astfel încât căruciorul poate fi condus mai ușor. Căruciorul trebuie să fie lipsit de piese care pot prinde degetele unui copil sau pot prezenta un pericol de sufocare. O caracteristică generală a cărucioarelor pentru copii o reprezintă stabilitatea. Roțile din față trebuie să dispună de un sistem de pivotare cu posibilitate de blocare și să aibă suspensii pentru protecția coloanei bebelușului la deplasarea pe teren accidentat.

Căruciorul trebuie să garanteze rezistența și siguranța în deplasare pe orice tip de teren. Pentru a oferi un caracter practic, cărucioare pot dispune de un coș mare pentru cumpărături și pentru depozitarea lucrurilor bebelușuluițUn cărucior cu scaunul sport care este reversibil, poate fi orientat spre față sau spre spatele direcției de mers. Când împingi căruciorul cu o singură mână, aceasta ar trebui să-și păstreze direcția de mers înainte. Unele cărucioare dispun de un sistem special care face posibilă închiderea și redeschiderea cu o singură mână. În plus, un mâner reglabil pe înălțime poate fi folosit atât de mamă, cât și de tată.

Niciun cărucior nu este perfect. Dar asta nu înseamnă că nu poți găsi unul care este perfect pentru tine și copilul tău. Intră pe Vlafi.ro și alege cel mai bun cărucior pentru prichindelul tău!