Alegerea mea de vacanță. Banală sau deosebită?

BUCURESTI - 24 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Există atât de multe locuri de vizitat și atâtea oferte de vacanță. Dar astăzi, vreau să îți povestesc despre una dintre destinațiile mele preferate, de vacanță.

Alegerea mea de vacanță. Banală sau deosebită?

Alegerea mea de vacanță. Banală sau deosebită?

Probabil crezi că este vorba de vreo destinație neobișnuită sau măcar îndepărtată. Auzim, în jurul nostru, de o mulțime de păreri și reomandări despre felurite vacanțe scumpe, în diverse colțuri ale lumii. Însă eu cred că o călătorie sau o vacanță deosebită nu este despre a ajunge undeva unde nimeni nu a mai fost vreodată. Sau despre cât de scump a fost sejurul. Nici măcar despre fotografiile cu care te-ai întors de acolo. Eu cred că o vacanță reușită poate fi chiar și la câteva zeci sau sute de kilometri depărtare și cu un buget mai mic decât ai crede. Calitatea unei vacanțe se măsoară în calitatea timpului petrecut iar acesta poate fi excepțional, chiar dacă nu traversezi Atlanticul și chiar dacă nu ai cheltuit 10.000 de euro.

Eu vreau să îți povestesc despre Grecia. Atât de banală deja, în rândul consumatorilor de vacanțe. Dar la fel de atrăgătoare și de minunată pentru cei care vor să simtă, să trăiască o vacanță, nu doar să o cumpere. În Grecia sunt atâtea frumuseți ale naturii, încât nu te-ai plictisi nici dacă ai vizita-o un an întreg. Și estimativ 3000 de insule. Hotelurile sunt foarte bune, adică își respectă clasificarea. Diversitatea lor este mare. De la vile simple dar drăguțe, la hoteluri boutique elegante și până la resorturi cu numeroase facilități. Peisajele sunt muntoase și stâncoase, cu largi deschideri spre mare. Marea Mediterană, Egee sau Ionică. Fiecare cu specificitățile ei, cu salinitatea sa, culoarea sa și sclipirea proprie. Dintre miile sale de insule, cele mai mari și mai cunoscute din arhipelag sunt Creta, Rodos, Euboea, Lesvos, Kefalonia, Chios și Corfu. Dar punem pariu că pe orice petic Grecesc te-ai trezi, vei găsi atâta frumusețe cât n-ai fi crezut!
Și pe lângă toate aceste caracteristici, Grecia are o trăsătură aparte și - implicit - un argument puternic de a convinge pe oricince. Oricine ai fi, în orice scop ai călători, orice buget ai avea, de la mic la foarte mare, cu oricine ai călători alături, Grecia este locul în care nu poți da greș. Este un spațiu geografic complex și complet, din punct de vedere turistic. Sunt atâtea locuri de explorat și atâtea activități accesibilie încât vei vrea să te întorci. Eu, adesea recomand vacanțele în Grecia celor care vor să își trăiască vacanța, nu doar să meargă în vacanță. Indiferent că mergi în vacanță în cuplu, cu prietenii sau cu familia și cu copiii in Grecia

Ești în căutarea unei vacanțe deosebite, a unui hotel de calitate sau a unui zbor avantajos?

Dorința mea este ca acest blog să fie o sursă cât mai bună de inspirație pentru tine și să îți pot oferi recomandări de vacanță sau oferte avantajoase ale pachetelor turistice, în cele mai deosebite locații.

Toate călătoriile mele de până acum mi-au adus multe bucurii şi i-au inspirat şi pe alţi oameni, motiv pentru care am decis să împărtăşesc şi mai mult din experienţele mele, dar şi ale turiştilor mei!